Afvallen

87

Gebaseerd op 33 ervaringen

Wanneer je het besluit neemt om te gaan afvallen, is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat het je lukt en dat het resultaat wel blijvend is. Om af te slanken zijn er veel methodes waaruit je kunt kiezen. Het is belangrijk om een methode te kiezen die het beste bij je past. Dan is de kans dat het je ook daadwerkelijk gaat lukken het grootst.

Het is belangrijk om een diëtist te raadplegen en niet zomaar op dieet te gaan en minder te gaan eten.

Bij afslanken zijn er tien richtlijnen belangrijk die je moet volgen voor een goed resultaat. Het is het belangrijk om op vaste tijden te eten, nooit een maaltijd over te slaan en minstens twee keer per week aan lichaamsbeweging te doen. Hongerdiëten zijn niet de oplossing want na alle ellende van streng lijnen, is de beloning vaak ver te zoeken. Aan het begin van veel kuren lijken de pondjes eraf te vliegen, maar dat is dan meestal meer vocht dan vet. Het vet wordt pas na een week aangesproken. Door het zogenaamde jojo-effect ben je voordat je het weet de rest van je leven aan het lijnen. Het beste is dan ook om je eet- en leefgedrag blijvend te veranderen.

 

Vaak wordt er ook zomaar voor een ander voedingspatroon of voor een maaltijdvervanger gekozen. En in de meeste gevallen door mensen die niet aan obesitas lijden, maar gewoon een paar kilootjes meer wegen.

Laatste reviews

Bekijk alle (33)

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door Jane
30 november 2017

90

Prettig contact en geen wachtlijsten.

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door Jessica
17 november 2017

80

Intake goed geïnformeerd. Plaatsing goed. Bereikbaarheid goed.

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door Nanda
8 oktober 2017

10

Ik ben zeer tevreden over de kliniek en behandeling. Ik ben goed geïnformeerd...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 33 Afvallen ervaringen