Afvallen

87

Gebaseerd op 39 ervaringen

Wanneer je het besluit neemt om te gaan afvallen, is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat het je lukt en dat het resultaat wel blijvend is. Om af te slanken zijn er veel methodes waaruit je kunt kiezen. Het is belangrijk om een methode te kiezen die het beste bij je past. Dan is de kans dat het je ook daadwerkelijk gaat lukken het grootst.

Het is belangrijk om een diëtist te raadplegen en niet zomaar op dieet te gaan en minder te gaan eten.

Bij afslanken zijn er tien richtlijnen belangrijk die je moet volgen voor een goed resultaat. Het is het belangrijk om op vaste tijden te eten, nooit een maaltijd over te slaan en minstens twee keer per week aan lichaamsbeweging te doen. Hongerdiëten zijn niet de oplossing want na alle ellende van streng lijnen, is de beloning vaak ver te zoeken. Aan het begin van veel kuren lijken de pondjes eraf te vliegen, maar dat is dan meestal meer vocht dan vet. Het vet wordt pas na een week aangesproken. Door het zogenaamde jojo-effect ben je voordat je het weet de rest van je leven aan het lijnen. Het beste is dan ook om je eet- en leefgedrag blijvend te veranderen.

 

Vaak wordt er ook zomaar voor een ander voedingspatroon of voor een maaltijdvervanger gekozen. En in de meeste gevallen door mensen die niet aan obesitas lijden, maar gewoon een paar kilootjes meer wegen.

Laatste reviews

Bekijk alle (39)

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door Lisa
15 juni 2018

71

Er is niet veel mis met deze kliniek maar ik vind zelf de maagballon niet veel...

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door Marieke
28 april 2018

86

Ik ben razend enthousiast over de maagballon optie. Duidelijk voorgesprek en...

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door F.
25 januari 2018

94

Goed advies. Prettig persoonlijke begeleiding. Goed resultaat bij afvallen...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 39 Afvallen ervaringen