Afvallen

87

Gebaseerd op 37 ervaringen

Wanneer je het besluit neemt om te gaan afvallen, is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat het je lukt en dat het resultaat wel blijvend is. Om af te slanken zijn er veel methodes waaruit je kunt kiezen. Het is belangrijk om een methode te kiezen die het beste bij je past. Dan is de kans dat het je ook daadwerkelijk gaat lukken het grootst.

Het is belangrijk om een diëtist te raadplegen en niet zomaar op dieet te gaan en minder te gaan eten.

Bij afslanken zijn er tien richtlijnen belangrijk die je moet volgen voor een goed resultaat. Het is het belangrijk om op vaste tijden te eten, nooit een maaltijd over te slaan en minstens twee keer per week aan lichaamsbeweging te doen. Hongerdiëten zijn niet de oplossing want na alle ellende van streng lijnen, is de beloning vaak ver te zoeken. Aan het begin van veel kuren lijken de pondjes eraf te vliegen, maar dat is dan meestal meer vocht dan vet. Het vet wordt pas na een week aangesproken. Door het zogenaamde jojo-effect ben je voordat je het weet de rest van je leven aan het lijnen. Het beste is dan ook om je eet- en leefgedrag blijvend te veranderen.

 

Vaak wordt er ook zomaar voor een ander voedingspatroon of voor een maaltijdvervanger gekozen. En in de meeste gevallen door mensen die niet aan obesitas lijden, maar gewoon een paar kilootjes meer wegen.

Laatste reviews

Bekijk alle (37)

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door F.
25 januari 2018

94

Goed advies. Prettig persoonlijke begeleiding. Goed resultaat bij afvallen...

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door J.
25 januari 2018

82

Plaatsen ging prima. Wel 3 weken last, daarna geaccepteerd door het lichaam....

Boerhaave Medisch Centrum Afvallen Review door A.
25 januari 2018

80

Goede uitleg van vriendelijk deskundig personeel. Goed bereikbaar.

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 37 Afvallen ervaringen