img

Over ons

Kliniekervaringen.nl is een volledig onafhankelijk platform voor consumenten en wordt geëxploiteerd door HelloReview B.V., ingeschreven bij de KvK onder nummer 60148829.

Ons doel is om je volledig te informeren over de diverse behandelingen en klinieken. Dit doen we onder andere door de kwaliteit van klinieken inzichtelijk te maken middels beoordelingen die onze bezoekers plaatsen. Zo hoeft de consument niet alleen op prijs of plaats een keuze te maken.

Voordelen KliniekErvaringen.nl

  • We informeren je over de mogelijkheden die een behandeling je kan bieden
  • 100 % onafhankelijk
  • Vind eenvoudig de meest geschikte kliniek
  • Bekijk beoordelingen van onze bezoekers
  • Vergelijk prijzen van klinieken in binnen- en buitenland

Missie :

Kliniekervaringen.nl wil bijdragen aan de betrouwbaarheid van de informatie door ruimte te bieden voor hoor en wederhoor voor klant en kliniek/arts/chirurg . De redactie van Kliniekervaringen.nl is altijd aanspreekbaar op geplaatste ervaringen.

Misbruik door klinieken/artsen/chirurgen die zelf ervaringen plaatsen.
Er zijn geen aanwijzingen dat klinieken/artsen/chirurgen zichzelf vaak positief beoordelen op kliniekervaringen.nl Als dit het geval blijkt, worden deze ervaringen verwijderd. Het door klinieken oproepen tot het plaatsen van ervaringen is geen probleem. Klanten stimuleren om hun oordeel te geven via deze beoordelingswebsite toont aan dat klinieken/artsen/chirurgen voldoende vertrouwen hebben in de kwaliteit van deze media, het belang hiervan erkennen en klantervaringen serieus nemen.

Buitenland & Prijs

Kliniekervaringen.nl wijst je graag op het volgende:

Indien je de prijzen van Nederlandse klinieken gaat vergelijken met die van buitenlandse klinieken zul je bemerken dat je in het buitenland vaak (veel) goedkoper uit bent voor een cosmetische ingreep. In Nederland wordt geprobeerd om een verantwoord medisch niveau te bereiken maar helaas is controle op kwaliteit over de grens nauwelijks mogelijk. In het buitenland kunnen patiënten vrijwel direct na de ingreep op straat staan. Concluderend dien je jezelf dus af te vragen of je voor een korting van bijvoorbeeld duizend euro naar het buitenland moet gaan? Tel daar tijd, reiskosten en het hotel bij op, en overweeg je keuze.

De duurste is niet per se de beste maar bedenk wel dat kwaliteit zijn prijs heeft. Zaken die comfort en het herstel bevorderen kosten nou eenmaal geld, net als het laten toetsen van operatiekamers en de aanschaf van nieuwe behandelapparatuur. Het verschil in prijs kan ook zitten in de kwaliteit van de materialen (zoals met heel veel zaken): goede, betrouwbare borstimplantaten van een topmerk zijn nou eenmaal prijzig.  Stuntaanbiedingen en kortingen komen ook in de cosmetische chirurgie voor. Wel of niet geloofwaardig................Een goede kliniek die korting geeft, is niet per definitie een reden om het niet te vertrouwen. Let ook op consult kosten. Deze zijn niet altijd gratis. Zorg dat je weet hoe hoog deze zijn, dan voorkom je achteraf een rekening.

Kliniekervaringen.nl is een handelsnaam van HelloReview B.V., ingeschreven bij de Kvk onder nummer 60148829.

klinieken in de buurt