Gebitsrenovatie

92

Gebaseerd op 136 ervaringen

Wanneer je besluit om je gebit helemaal of gedeeltelijk te gaan laten laten opknappen, dan wordt dit een gebitsrenovatie, een cosmetische of een estetische totaalbehandeling genoemd. Bij een totale gebitsrenovatie komen er veel technieken en behandelmethodes om de hoek kijken. Tijdens een eerste consult word je dan ook uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Hierbij is van belang hoe het gesteld is met de conditie van je tanden, kiezen en tandvlees. Tijdens dit consult worden er ook foto's van je tanden en kiezen gemaakt. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. 

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct gebitsrenovatie ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Voor een gebitsrenovatie  dien je meerdere keren terug te komen bij de kliniek. Hoe vaak en wanneer  is afhankelijk van het behandelplan en dat wordt samen met jou bepaald. Een gebitsrenovatie kan inhouden dat zowel de gezonde als de slechte tanden en kiezen worden aangepakt om te komen tot een fraai en gezond gebit. Bij een gebitsrenovatie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kronen, bruggen, facings, implantaten en tanden bleken.

Laatste reviews

Bekijk alle (136)

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Abdelbassir
21 januari 2018

10

Ik was aangenaam verast van de professionaliteit en vriendelijkheid. Ik raad...

CDC Complete Tandzorg Gebitsrenovatie Review door Anonieme gebruiker
10 januari 2018

91

Ik heb divers ingrepen laten uitvoeren, zowel onder narcose als met plaatselijke...

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Nadia
31 december 2017

95

Super blij met het eindresultaat! Vanaf het 1e moment goed gevoel erover gehad...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 136 Gebitsrenovatie ervaringen