Gebitsrenovatie

90

Gebaseerd op 123 ervaringen

Wanneer je besluit om je gebit helemaal of gedeeltelijk te gaan laten laten opknappen, dan wordt dit een gebitsrenovatie, een cosmetische of een estetische totaalbehandeling genoemd. Bij een totale gebitsrenovatie komen er veel technieken en behandelmethodes om de hoek kijken. Tijdens een eerste consult word je dan ook uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Hierbij is van belang hoe het gesteld is met de conditie van je tanden, kiezen en tandvlees. Tijdens dit consult worden er ook foto's van je tanden en kiezen gemaakt. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. 

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct gebitsrenovatie ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Voor een gebitsrenovatie  dien je meerdere keren terug te komen bij de kliniek. Hoe vaak en wanneer  is afhankelijk van het behandelplan en dat wordt samen met jou bepaald. Een gebitsrenovatie kan inhouden dat zowel de gezonde als de slechte tanden en kiezen worden aangepakt om te komen tot een fraai en gezond gebit. Bij een gebitsrenovatie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kronen, bruggen, facings, implantaten en tanden bleken.

Laatste reviews

Bekijk alle (123)

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door David
21 september 2017

97

Zeer tevreden over heel de reis en behandeling. Alles is perfect verlopen....

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Khalid
8 augustus 2017

88

Zeer tevreden van de service. Alles is verlopen zoals we per mail hadden...

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Hans
4 juli 2017

89

Prima , vakkundig, heel precies, vriendelijk Een assistente die sprekend op...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 123 Gebitsrenovatie ervaringen