Gebitsrenovatie

88

Gebaseerd op 127 ervaringen

Wanneer je besluit om je gebit helemaal of gedeeltelijk te gaan laten laten opknappen, dan wordt dit een gebitsrenovatie, een cosmetische of een estetische totaalbehandeling genoemd. Bij een totale gebitsrenovatie komen er veel technieken en behandelmethodes om de hoek kijken. Tijdens een eerste consult word je dan ook uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Hierbij is van belang hoe het gesteld is met de conditie van je tanden, kiezen en tandvlees. Tijdens dit consult worden er ook foto's van je tanden en kiezen gemaakt. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. 

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct gebitsrenovatie ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Voor een gebitsrenovatie  dien je meerdere keren terug te komen bij de kliniek. Hoe vaak en wanneer  is afhankelijk van het behandelplan en dat wordt samen met jou bepaald. Een gebitsrenovatie kan inhouden dat zowel de gezonde als de slechte tanden en kiezen worden aangepakt om te komen tot een fraai en gezond gebit. Bij een gebitsrenovatie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kronen, bruggen, facings, implantaten en tanden bleken.

Laatste reviews

Bekijk alle (129)

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Sharifa
22 november 2017

99

Vijf dagen na de eerste behandeling, vier implantaten plaatsen ondergebit en...

Tandartsreis Turkije Gebitsrenovatie Review door Tanja
22 november 2017

90

Een geweldige ervaring .Goede begeleiding en vrijwel pijnloze behandeling.

Wellness Kliniek Genk Gebitsrenovatie Review door Mia
12 oktober 2017

99

Prima resultaat en deskundige uitleg

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 129 Gebitsrenovatie ervaringen