Tanden bleken

91

Gebaseerd op 302 ervaringen

Een stralend wit gebit is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Vaak is één behandeling van 60 minuten voldoende om uw tanden gemiddeld negen tinten witter te maken. Daarna geniet u en uw omgeving jarenlang van stralend witte tanden. Er zijn op de markt verschillende manieren te vinden om je tanden te laten bleken.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct tanden bleken ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Het resultaat verschilt van persoon tot persoon, daar uw tanden net zo individueel en uniek zijn als jij zelf. Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van 'parelwitte tanden' een aantal jaren gehandhaafd. Je dient je tanden natuurlijk normaal te poetsen en geen overmatige hoeveelheid van verkleurende voedingsmiddelen te nuttigen.

De bleekgel

De bleekgel tast het tandglazuur niet aan en beschadigt bestaande vullingen niet. Het hoofdbestanddeel van de bleekgel is waterstofperoxide, dat al ruim 100 jaar (mits toegepast door deskundig personeel) veilig bij het bleken van tanden wordt toegepast en in de tandheelkunde als effectief ingrediënt wordt beschouwd.

 

Uit onderzoeken blijkt dat 15% waterstofperoxide een veilig percentage is voor het behoud van gezonde, sterke tanden. Wanneer er gebleekt wordt met percentages van 30-45% kan er een verhoogd risico ontstaan voor uw tanden. Deze hogere concentraties waterstofperoxide hebben namelijk een etsende werking op het glazuur van uw tanden. Een etsende werking betekent o.a. dat het oppervlakte van uw tanden ruw gemaakt wordt. Verkleuringen en tandplak hechten zich vervolgens sneller aan ruwe oppervlakten.

Kies het liefst voor veilig tanden bleken en deskundigheid en ga het liefst naar gediplomeerde mondhygiënistes.

Informeer via onze site verder bij een kliniek bij u in de buurt.

Laatste reviews

Bekijk alle (303)

The White Smile Company Rotterdam Tanden bleken Review door Justine
18 december 2017

90

Professionele, snelle behandeling voor een goede prijs en erg tevreden over het...

The White Smile Company Den Haag Tanden bleken Review door Patricia
13 november 2017

10

Deskundig en vriendelijk personeel, Goed geadviseerd en uitstekend resultaat!

White Shine Tanden bleken Review door Paola
5 november 2017

10

I tried several teeth whitening clinics but White Shine is by far the best,...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 303 Tanden bleken ervaringen