Borstlift

96

Gebaseerd op 178 ervaringen

Een borstlift is een ingreep waarbij overtollige huid van de borst wordt verwijderd en tevens de tepel en het borstweefsel hoger worden geplaatst. Er wordt dus weefsel (huid) verwijderd en strikt genomen wordt de borst dan ook iets kleiner. Daarom wordt deze ingreep bij kleinere borsten vaak gecombineerd met het plaatsen van een klein implantaat om ook een borstvergrotend effect te krijgen.

 

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct borstlift ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Vrouwen van wie de borsten zijn verslapt door bijvoorbeeld gewichtsverlies, zwangerschappen, borstvoeding en de zwaartekracht, komen voor deze operatie in aanmerking. Een enkele keer kan een verslapte borst gecorrigeerd worden door alleen een borstvergroting uit te voeren.

 

Technieken

De technieken dvoor een borstlift zijn vergelijkbaar met een borstverkleining. Het grote verschil is dat bij een borstlift alleen overtollige huid verwijderd wordt maar geen klier- en vetweefsel. Een borstlift kan op twee manieren uitgevoerd worden. Als de verslapping van de borst niet te groot is kan er huid verwijderd worden rondom de tepel. Er komt dan alleen een littekentje rond de tepel. Is de verslapping flink dan komt er ook een litteken vanaf de tepel naar de plooi onder de borst en horizontaal in de borstplooi zelf. 

Laatste reviews

Bekijk alle (189)

Boerhaave Medisch Centrum Borstlift Review door Gosia
19 juli 2018

99

Hierbij wil ik melden dit is mijn tweede bost operatie. Maar ik ben ontzettend...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Borstlift Review door Samantha
17 juli 2018

97

Gister geholpen aan een borstlift met prothese ( 300 cc) en tot nu toe zeer...

Velthuis Kliniek Borstlift Review door G
16 juli 2018

90

Behandeling: borstlift met protheses bij Velthuis Kliniek in Eindhoven

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 189 Borstlift ervaringen