Terug naar menu
of
Terug naar menu
Terug naar menu
Terug naar menu

Registreren

  • Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk
  • Aanmelden is zo gepiept
  • Gesteld op privacy?
    bepaal zelf de instellingen
Aanmelden met Facebook

We posten nooit op je timeline zonder toestemming.

of

Registreer met je e-mailadres

Registreer met je email

Heb je al een account? inloggen

Terug naar menu

Geboortedatum

Naar vorige tab

X
img

Haartransplantatie

90

Gebaseerd op 54 ervaringen

Als er helemaal geen haar meer groeit, is een haartransplantatie de enige natuurlijke mogelijkheid om weer echt haar terug te krijgen. Het is namelijk zo dat zelfs in een vergevorderd stadium van kaalheid bij de man op het achterhoofd een haarrand blijft staan.

Bij mannen begint het met inhammen en de kruin, totdat de bekende haarkrans overblijft. Vrouwen vertonen een diffuus beeld van haaruitval en de hoofdhuid wordt zichtbaar. 

Deze haarkrans is ongevoelig voor dihydrotestosteron, de veroorzaker van erfelijke haaruitval. Tijdens de ingreep worden zogenaamde haarfollikels vanuit deze haarrand naar een kalende plek elders op het hoofd verplaatst. Uit deze haarfollikels groeien vervolgens nieuwe haren die niet meer uit zullen vallen, omdat de haarwortels hun erfelijke eigenschappen behouden en dus ongevoelig blijven voor aantasting van dihydrotestosteron.

 

Haartransplantatie wordt ook steeds vaker bij vrouwen toegepast. Wel dient gezegd te worden dat aan het verwachtingspatroon van vrouwen niet altijd kan worden voldaan. 

Psychische problemen van kaal worden

Kaal worden wordt door veel mannen (en natuurlijk vrouwen) als een groot probleem ervaren. Kaal haar kan ervoor zorgen dat je zelfbeeld en eigenwaarde negatief wordt beïnvloed. Dit kan zorgen voor een verminderd zelfvertrouwen. Bij psychische problemen kun je besluiten om hier wat aan te doen in de vorm van een haartransplantatie. 

Laatste reviews

Bekijk alle (469)

Aesthetic Beauty Clinics Haartransplantatie Review door N
7 oktober 2015

10

Fijne kliniek waar zorg voor de patient nog voorop staat. Ben erg blij met het eindresultaat. Kliniek is een aanrader om een FUE... ...

Transhair Haartransplantatie Review door Bjorn
6 oktober 2015

87

Ik ben heel tevreden over hoe alles gegaan is. De operatie liep heel voorspoedig. Helemaal nergens last van. Heel fijne mensen. Ze... ...

Transhair Haartransplantatie Review door Didier
6 oktober 2015

10

Tot nu toe ben ik heel tevreden van alles, natuurlijk moet ik nog wachten tot het echt eindresultaat ... dus wij moeten geduld... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 469 Haartransplantatie ervaringen

Haartransplantatie klinieken in de buurt