Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation (MHP) is een niet-chirurgische behandeling die kan worden toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren. MHP geeft de suggestie van haarstoppels. Op die manier lijkt het alsof het hoofdhaar (kort) geschoren is.

Inhoudsopgave


Er kan voor MHP worden gekozen wanneer er sprake is van volledige kaalheid, maar ook dunner wordend haar kan op deze manier worden gecamoufleerd. Ook kunnen op deze manier littekens worden gecamoufleerd, wanneer deze ontstaan zijn door letsel, maar vooral ook wanneer deze het resultaat zijn van een haartransplantatie waarbij een reep haar uit het donorgebied is verwijderd.

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor micro hair pigmentation om de juiste keuze te maken.

Alle micro hair pigmentation reviews Alle micro hair pigmentation klinieken

Tijdens de behandeling wordt biologische inkt met een computergestuurde pen ingebracht in de bovenste huidlaag. Dit geeft de suggestie van natuurlijke haarstoppels. De kleur van de inkt wordt hierbij afgestemd op de natuurlijke haarkleur. Doordat de inkt in de bovenste huidlaag wordt ingebracht, is het resultaat niet permanent. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tattoeage, Afhankelijk van de kleur van de inkt en de mate van verzorging vervaagt het resultaat na anderhalf tot vijf jaar. Om die reden is ongeveer eens per jaar een nabehandeling nodig.


Voordelen van de behandeling zijn dat deze zo goed als pijnloos is en geen littekens achterlaat.

Laatste micro hair pigmentation ervaringen

10
08 september 2021 Micro Hair Pigmentation
“ Een beter bedrijf zul je niet vinden op dit gebied ” Pieter

Fantastisch bedrijf met fantastische behandelaars. Mijn vaste behandelaar Jeffrey is geweldig (kom er al 10 jaar) en ga er nooit meer weg

97
05 juni 2021 Micro Hair Pigmentation
“ Zeer professioneel! ” Anonieme gebruiker

Fijne behandeling met een uitstekend resultaat! Mocht je micro hair pigmentation overwegen. Dan is BCN een prima kliniek om dit te laten doen.

90
07 april 2021 Micro Hair Pigmentation
“ uitstekend ” Arend

uitstekende service en deskundigheid en de behandeling ging super, werd zelfs nog lunch aangeboden, gezellige behandelaar met goede muziek