Micro Hair Pigmentation

96

Gebaseerd op 150 ervaringen

Micro Hair Pigmentation (MHP) is een niet-chirurgische behandeling die kan worden toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren. MHP geeft de suggestie van haarstoppels. Op die manier lijkt het alsof het hoofdhaar (kort) geschoren is.


Er kan voor MHP worden gekozen wanneer er sprake is van volledige kaalheid, maar ook dunner wordend haar kan op deze manier worden gecamoufleerd. Ook kunnen op deze manier littekens worden gecamoufleerd, wanneer deze ontstaan zijn door letsel, maar vooral ook wanneer deze het resultaat zijn van een haartransplantatie waarbij een reep haar uit het donorgebied is verwijderd.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct micro hair pigmentation ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Tijdens de behandeling wordt biologische inkt met een computergestuurde pen ingebracht in de bovenste huidlaag. Dit geeft de suggestie van natuurlijke haarstoppels. De kleur van de inkt wordt hierbij afgestemd op de natuurlijke haarkleur. Doordat de inkt in de bovenste huidlaag wordt ingebracht, is het resultaat niet permanent. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tattoeage, Afhankelijk van de kleur van de inkt en de mate van verzorging vervaagt het resultaat na anderhalf tot vijf jaar. Om die reden is ongeveer eens per jaar een nabehandeling nodig.


Voordelen van de behandeling zijn dat deze zo goed als pijnloos is en geen littekens achterlaat.

Laatste reviews

Bekijk alle (150)

Beauty Care Nederland Micro Hair Pigmentation Review door Jan
20 februari 2018

84

Goedemorgen, Mijn ervaring is erg positief. Vooral de behandeling bij Paul. Ik...

Beauty Care Nederland Micro Hair Pigmentation Review door Marty
19 februari 2018

10

De behandeling was pittig maar zeker de moeite waard. Ik voel me dankzij mijn...

Prohairclinic- Micro Haarpigmentatie Center Micro Hair Pigmentation Review door Hans
17 februari 2018

87

Prohairclinic heeft zijn reputatie bevestigd voor mij. Zeer goede service.