Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation (MHP) is een niet-chirurgische behandeling die kan worden toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren. MHP geeft de suggestie van haarstoppels. Op die manier lijkt het alsof het hoofdhaar (kort) geschoren is.

Inhoudsopgave


Er kan voor MHP worden gekozen wanneer er sprake is van volledige kaalheid, maar ook dunner wordend haar kan op deze manier worden gecamoufleerd. Ook kunnen op deze manier littekens worden gecamoufleerd, wanneer deze ontstaan zijn door letsel, maar vooral ook wanneer deze het resultaat zijn van een haartransplantatie waarbij een reep haar uit het donorgebied is verwijderd.

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor micro hair pigmentation om de juiste keuze te maken.

Alle micro hair pigmentation reviews Alle micro hair pigmentation klinieken

Tijdens de behandeling wordt biologische inkt met een computergestuurde pen ingebracht in de bovenste huidlaag. Dit geeft de suggestie van natuurlijke haarstoppels. De kleur van de inkt wordt hierbij afgestemd op de natuurlijke haarkleur. Doordat de inkt in de bovenste huidlaag wordt ingebracht, is het resultaat niet permanent. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tattoeage, Afhankelijk van de kleur van de inkt en de mate van verzorging vervaagt het resultaat na anderhalf tot vijf jaar. Om die reden is ongeveer eens per jaar een nabehandeling nodig.


Voordelen van de behandeling zijn dat deze zo goed als pijnloos is en geen littekens achterlaat.

Laatste micro hair pigmentation ervaringen

94
13 oktober 2019 Micro Hair Pigmentation
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vanaf het intakegesprek werd alles goed duidelijk en zeer professioneel uitgelegd . Had er gelijk een zeer goed gevoel by . De behandelend specialist…

10
03 oktober 2019 Micro Hair Pigmentation
“ Uitstekende service van Beauty Care Nederland ” Anonieme gebruiker

Na een tijd had ik een klein touch-upje nodig aan mijn MHP. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Beauty Care Nederland, waarna ik dezelfde dag nog…

10
18 september 2019 Micro Hair Pigmentation
“ Beoordeling Beauty Care Nederland (Behandeling: Micro Hair Pigmentation) ” Anonieme gebruiker

Bij Beauty Care Nederland is het maken van een afspraak op veel manieren mogelijk en ze zijn altijd goed bereikbaar.