X
img

Ooglidcorrectie

88

Gebaseerd op 805 ervaringen

Een vermoeid uiterlijk, een sombere blik. Het zijn veelgehoorde klachten van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Bij deze ingreep wordt een teveel aan huid en ander weefsel weggenomen, en ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Zo krijg je de frisse oogopslag van vroeger terug.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar vraagt veel deskundigheid van de arts. Die moet namelijk goed kunnen inschatten hoe je ogen er na de ingreep uit zullen gaan zien.

Voor de correctie van hangende oogleden kies je voor een bovenooglidcorrectie en voor het aanpakken van wallen een onderooglidcorrectie.

Bij iedereen verslapt de huid rondom de ogen bij het ouder worden, dit is een natuurlijk verouderingsproces van het lichaam. De elastische bindweefselvezels verminderen, zodat de huid haar strakheid en elasticiteit verliest, losraakt van de onderlaag en gaat hangen. Dit gebeurt bij de één wat eerder dan de andere. Erfelijke aanleg zorgt ervoor dat er ook mensen van in de 30 de ingreep ondergaan. 

Ingreep

Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die vaak onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. De behandeling duurt vaak niet langer dan 45 minuten. Ongeveer 6 weken na de ingreep krijg je een indruk van het resultaat. Het duurt 3 tot 6 maanden tot het volledige resultaat zichtbaar is. 

 

Ooglidcorreties worden steeds vaker uitgevoerd mede omdat het een relatief simpele ingreep is.

 

Lees meer over keurmerken of zoek direct een ooglaser kliniek.

Laatste reviews

Bekijk alle (805)

Kliniek Heyendael Nijmegen Ooglidcorrectie Review door Erik
27 juli 2015

92

Al zeker 5 jaren zag ik op om een ooglidcorrectie bij mij te laten uitvoeren vanwege mijn -traumatische- angst voor(tand)artsen.... ...

Kliniek Heyendael Nijmegen Ooglidcorrectie Review door Bicy
26 juli 2015

94

Na een informele, prettige en informatieve intake, ben ik zeer prettig, kundig en professioneel geholpen. Nazorg was persoonlijk... ...

Kliniek Heyendael Nijmegen Ooglidcorrectie Review door A.
26 juli 2015

94

Langer blauw geweest dan verwacht en iets meer zwelling. Nu 3 maanden verder zeer tevreden over het resultaat. Echt mooi... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 805 Ooglidcorrectie ervaringen

Ooglidcorrectie klinieken in de buurt