X

Armlift

89

Gebaseerd op 18 ervaringen

Met het ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit. Dit kan soms ook na extreem vermageren of zelfs na een zwangerschap. Het gevolg is  overtollige en verslapte huid aan de achterkant van de bovenarm en dijen. Sporten kan de armen dijen er weer steviger doen uitzien, maar de verslapping van de huid zal hierdoor niet verbeteren.

 

Armlift

 

Meestal is de enige oplossing de overtollige huid weg te nemen en een liftend effect te creëren ter hoogte van de resterende huid. Soms wordt eerst een liposuctie verricht. De ingreep gebeurt onder een algemene verdoving. Bij een echte armlift loopt het litteken  van de oksel tot aan de elleboog en bevindt zich aan de binnenkant van de bovenarm.  Bij een mini-armlift wordt een croissant-vormige hoeveelheid huid weggesneden en blijft het litteken beperkt tot de oksel.  Het effect  is natuurlijk wel minder als bij de echte armlift. Met onderhuidse draad wordt de wond gesloten. Vaak blijft er een drain ( een dun buisje om eventuele bloedstolseltjes en wondvocht te verwijderen) gedurende 1 dag.

 

Er is weinig postoperatieve pijn. De wond moet goed schoon gehouden worden (douche, onsmetting) gezien de oksel vaak wondproblemen geeft (door zweet en de voortdurende beweging).

 

Dit is een ingreep waar veel vraag naar is maar waarbij veel patiënten afhaken als ze horen over de littekens. De littekens vervagen maar blijven toch zichtbaar op de arm.

 

Laatste reviews

Bekijk alle (19)

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Sanne
29 januari 2017

96

Hey hey bij diana zijn ze super vriendelijk alle meiden die daar werken zijn lief en... ...

Boerhaave Medisch Centrum Armlift Review door Els
28 oktober 2016

10

Ontzettend mooi eind resultaat!! Boven alle verwachtingen! Wat een kundige... ...

Praktijk voor Injectables Armlift Review door Marleen
15 mei 2016

86

Ik ben 2x behandeld met Plexr. Nu nog 1 behandeling met draadlift in mijn bovenarmen.... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 19 Armlift ervaringen