Armlift

88

Gebaseerd op 19 ervaringen

Met het ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit. Dit kan soms ook na extreem vermageren of zelfs na een zwangerschap. Het gevolg is  overtollige en verslapte huid aan de achterkant van de bovenarm en dijen. Sporten kan de armen dijen er weer steviger doen uitzien, maar de verslapping van de huid zal hierdoor niet verbeteren.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct armlift ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken
 

Armlift

Meestal is de enige oplossing de overtollige huid weg te nemen en een liftend effect te creëren ter hoogte van de resterende huid. Soms wordt eerst een liposuctie verricht. De ingreep gebeurt onder een algemene verdoving. Bij een echte armlift loopt het litteken  van de oksel tot aan de elleboog en bevindt zich aan de binnenkant van de bovenarm.  Bij een mini-armlift wordt een croissant-vormige hoeveelheid huid weggesneden en blijft het litteken beperkt tot de oksel.  Het effect  is natuurlijk wel minder als bij de echte armlift. Met onderhuidse draad wordt de wond gesloten. Vaak blijft er een drain ( een dun buisje om eventuele bloedstolseltjes en wondvocht te verwijderen) gedurende 1 dag.

Er is weinig postoperatieve pijn. De wond moet goed schoon gehouden worden (douche, onsmetting) gezien de oksel vaak wondproblemen geeft (door zweet en de voortdurende beweging). 

Dit is een ingreep waar veel vraag naar is maar waarbij veel patiënten afhaken als ze horen over de littekens. De littekens vervagen maar blijven toch zichtbaar op de arm.

Laatste reviews

Bekijk alle (20)

Boerhaave Medisch Centrum Armlift Review door Lidia
14 oktober 2017

84

Je werd prima behandeld,alles goed uitgelegd. Ook op de OK was de sfeer...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Yvonne
29 juli 2017

91

Ben keurig benaderd en een goed uitleg en gesprek gehad,met Diana zelf,ben heel...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Sanne
29 januari 2017

96

Hey hey bij diana zijn ze super vriendelijk alle meiden die daar werken zijn...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 20 Armlift ervaringen