Terug naar menu
of
Terug naar menu
Terug naar menu
Terug naar menu

Registreren

  • Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk
  • Aanmelden is zo gepiept
  • Gesteld op privacy?
    bepaal zelf de instellingen
Aanmelden met Facebook

We posten nooit op je timeline zonder toestemming.

of

Registreer met je e-mailadres

Registreer met je email

Heb je al een account? inloggen

Terug naar menu

Geboortedatum

Naar vorige tab

X
img

Armlift

80

Gebaseerd op 12 ervaringen

Met het ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit. Dit kan soms ook na extreem vermageren of zelfs na een zwangerschap. Het gevolg is  overtollige en verslapte huid aan de achterkant van de bovenarm en dijen. Sporten kan de armen dijen er weer steviger doen uitzien, maar de verslapping van de huid zal hierdoor niet verbeteren.

 

Armlift

 

Meestal is de enige oplossing de overtollige huid weg te nemen en een liftend effect te creëren ter hoogte van de resterende huid. Soms wordt eerst een liposuctie verricht. De ingreep gebeurt onder een algemene verdoving. Bij een echte armlift loopt het litteken  van de oksel tot aan de elleboog en bevindt zich aan de binnenkant van de bovenarm.  Bij een mini-armlift wordt een croissant-vormige hoeveelheid huid weggesneden en blijft het litteken beperkt tot de oksel.  Het effect  is natuurlijk wel minder als bij de echte armlift. Met onderhuidse draad wordt de wond gesloten. Vaak blijft er een drain ( een dun buisje om eventuele bloedstolseltjes en wondvocht te verwijderen) gedurende 1 dag.

 

Er is weinig postoperatieve pijn. De wond moet goed schoon gehouden worden (douche, onsmetting) gezien de oksel vaak wondproblemen geeft (door zweet en de voortdurende beweging).

 

Dit is een ingreep waar veel vraag naar is maar waarbij veel patiënten afhaken als ze horen over de littekens. De littekens vervagen maar blijven toch zichtbaar op de arm.

 

Laatste reviews

Bekijk alle (12)

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Elly
30 september 2015

95

Mijn eerste kennismaking met Praktijk Gabriels is uit steken bevallen. Goede begeleiding zowel in Barendrecht als In Vlaardingen.... ...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Desiree
29 september 2015

10

Niks dan positief. Zowel van Diana alswel van Bas Rysavy, die mijn armlift heeft uitgevoerd. Een hele vakbekwame chirurg, die weet... ...

Rode Kruis Ziekenhuis Armlift Review door Monique
25 juli 2015

85

Armlift, dr, P. Melis, vriendelijke arts die echt de tijd neemt. Resultaat is onwijs mooi geworden. Ben heel erg tevreden.

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 12 Armlift ervaringen

Armlift klinieken in de buurt