X

Armlift

85

Gebaseerd op 18 ervaringen

Met het ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit. Dit kan soms ook na extreem vermageren of zelfs na een zwangerschap. Het gevolg is  overtollige en verslapte huid aan de achterkant van de bovenarm en dijen. Sporten kan de armen dijen er weer steviger doen uitzien, maar de verslapping van de huid zal hierdoor niet verbeteren.

 

Armlift

 

Meestal is de enige oplossing de overtollige huid weg te nemen en een liftend effect te creëren ter hoogte van de resterende huid. Soms wordt eerst een liposuctie verricht. De ingreep gebeurt onder een algemene verdoving. Bij een echte armlift loopt het litteken  van de oksel tot aan de elleboog en bevindt zich aan de binnenkant van de bovenarm.  Bij een mini-armlift wordt een croissant-vormige hoeveelheid huid weggesneden en blijft het litteken beperkt tot de oksel.  Het effect  is natuurlijk wel minder als bij de echte armlift. Met onderhuidse draad wordt de wond gesloten. Vaak blijft er een drain ( een dun buisje om eventuele bloedstolseltjes en wondvocht te verwijderen) gedurende 1 dag.

 

Er is weinig postoperatieve pijn. De wond moet goed schoon gehouden worden (douche, onsmetting) gezien de oksel vaak wondproblemen geeft (door zweet en de voortdurende beweging).

 

Dit is een ingreep waar veel vraag naar is maar waarbij veel patiënten afhaken als ze horen over de littekens. De littekens vervagen maar blijven toch zichtbaar op de arm.

 

Laatste reviews

Bekijk alle (18)

Praktijk voor Injectables Armlift Review door Marleen
15 mei 2016

86

Ik ben 2x behandeld met Plexr. Nu nog 1 behandeling met draadlift in mijn bovenarmen.... ...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Armlift Review door Anita
9 maart 2016

58

Kliniek zelf vind ik wel zeer goed, de bahendling en de operaties vonden plaats in... ...

Kliniek Heyendael Nijmegen Armlift Review door Anoniem
11 januari 2016

89

Zeer tevreden over de behandeling in de Heyendael kliniek. Eind 2014 voor een eerste... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 18 Armlift ervaringen