X

Blog KliniekErvaringen.nl

Wie je ook bent: een ding weet je zeker. Met het verstrijken van de jaren zal je gezicht er ouder uit gaan zien. Maar hóe je gezicht veroudert, dat is onder meer vastgelegd in je genen. En dit ziet er bij iedereen anders uit. Bij de een krimpt de gezichtshuid, bij de ander gaat die huid juist zakken. Ben jij een krimper of een zakker?

 

Samantha van der Plas-de Jong is weer onder het mes gegaan. De realityster, beter bekend als Barbie, heeft opnieuw haar borsten laten vergroten.

 

Clinique Dr. Don in Hengelo mag voorlopig geen operatieve ingrepen meer uitvoeren. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de particuliere kliniek een aanwijzing gegeven.

Patty Brard gaat een spannende week tegemoet, biecht ze op aan Weekend. Ze heeft namelijk besloten om weer een plastisch chirurg te bezoeken voor haar borsten, maar het is waarschijnlijk niet wat je denkt.

De ontwikkeling van de FUE-techniek ('Follicular Unit Extraction') heeft het aantal haartransplantaties in de laatste jaren een ongekende boost gegeven. Toch durfde nog niet iedereen met kaalheid de stap naar een haarkliniek te zetten.

Laserbehandelingen mogen als het aan minister Schippers ligt alleen nog worden uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten. Ze dient daarvoor een wetswijziging in bij de Tweede Kamer.