Blog KliniekErvaringen.nl

Katja Schuurman vindt het geen probleem als mensen voor een cosmetische ingreep kiezen. Zelf liet ze op jonge leeftijd haar borsten vergroten. De actrice en presentatrice leende er 8.000 euro voor bij de bank.

Dr. Don

3 maart 2017 11:40

De intensieve verbouwing van Clinique Dr. Don is helemaal klaar!

De inspectie van de volksgezondheid heeft alles goedgekeurd. Alle grote
ingrepen vinden weer plaats in de klinieken van Dr. Don.


Wie je ook bent: een ding weet je zeker. Met het verstrijken van de jaren zal je gezicht er ouder uit gaan zien. Maar hóe je gezicht veroudert, dat is onder meer vastgelegd in je genen. En dit ziet er bij iedereen anders uit. Bij de een krimpt de gezichtshuid, bij de ander gaat die huid juist zakken. Ben jij een krimper of een zakker?

 

Samantha van der Plas-de Jong is weer onder het mes gegaan. De realityster, beter bekend als Barbie, heeft opnieuw haar borsten laten vergroten.

 

Clinique Dr. Don in Hengelo mag voorlopig geen operatieve ingrepen meer uitvoeren. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de particuliere kliniek een aanwijzing gegeven.

Patty Brard gaat een spannende week tegemoet, biecht ze op aan Weekend. Ze heeft namelijk besloten om weer een plastisch chirurg te bezoeken voor haar borsten, maar het is waarschijnlijk niet wat je denkt.