Blog KliniekErvaringen.nl

Je zal vast wel eens een voorbeeld gezien hebben van iemand die lelijker was na een filler behandeling dan ervoor. Te dikke lippen, onnatuurlijke appelwangen, noem maar op. Door gebruik te maken van de Golden Ratio creëer je evenwicht in het hele gezicht.

 

Rimpels wegspuiten of opvullen?

21 juni 2017 00:00

Wanneer je ouder wordt verliest de huid volume, er vinden structurele veranderingen plaats in meerdere weefsellagen van het aangezicht. In de huid, het vetweefsel, spieren en bot.

 

 

Katja Schuurman vindt het geen probleem als mensen voor een cosmetische ingreep kiezen. Zelf liet ze op jonge leeftijd haar borsten vergroten. De actrice en presentatrice leende er 8.000 euro voor bij de bank.

Dr. Don

3 maart 2017 11:40

De intensieve verbouwing van Clinique Dr. Don is helemaal klaar!

De inspectie van de volksgezondheid heeft alles goedgekeurd. Alle grote
ingrepen vinden weer plaats in de klinieken van Dr. Don.


Wie je ook bent: een ding weet je zeker. Met het verstrijken van de jaren zal je gezicht er ouder uit gaan zien. Maar hóe je gezicht veroudert, dat is onder meer vastgelegd in je genen. En dit ziet er bij iedereen anders uit. Bij de een krimpt de gezichtshuid, bij de ander gaat die huid juist zakken. Ben jij een krimper of een zakker?

 

Samantha van der Plas-de Jong is weer onder het mes gegaan. De realityster, beter bekend als Barbie, heeft opnieuw haar borsten laten vergroten.