X

Blog KliniekErvaringen.nl

Patty Brard gaat een spannende week tegemoet, biecht ze op aan Weekend. Ze heeft namelijk besloten om weer een plastisch chirurg te bezoeken voor haar borsten, maar het is waarschijnlijk niet wat je denkt.

De ontwikkeling van de FUE-techniek ('Follicular Unit Extraction') heeft het aantal haartransplantaties in de laatste jaren een ongekende boost gegeven. Toch durfde nog niet iedereen met kaalheid de stap naar een haarkliniek te zetten.

Laserbehandelingen mogen als het aan minister Schippers ligt alleen nog worden uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten. Ze dient daarvoor een wetswijziging in bij de Tweede Kamer.

 

Clinic63 onder verscherpt toezicht

29 februari 2016 13:26

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft Clinic63 op 4 december 2015 voor een periode van zes maanden onder verscherpt toezicht gesteld.

Intense pulsed light (IPL), ook wel flash-therapie genoemd, is een non-invasieve en niet-ablatieve behandeling. Oftewel, de huid blijft intact en er dringt geen voorwerp het lichaam binnen.

Flaporen. Dat woord wordt vaak plagerig gebruikt, maar het kan een serieus probleem zijn. Wie flaporen heeft en daar hinder van ondervindt, heeft misschien al eens een oorcorrectie overwogen.