Blog KliniekErvaringen.nl

Arie Boomsma heeft een haartransplantatie ondergaan. De presentator had al enige tijd last van een dunnere kruin, zegt hij op zijn website.

Het aantal vrouwen dat een schaamlipcorrectie laat uitvoeren, is de afgelopen jaren gestegen. Deskundigen benadrukken erop dat de ingreep niet medisch noodzakelijk is.

Celfina

30 oktober 2017 11:17

Tot voor kort was de behandeling van cellulite met een lange termijn effect een enorme uitdaging. De meeste opties waren gewoon snelle oplossingen die voor een paar uur en in het beste geval een paar dagen werkte.

 

Je zal vast wel eens een voorbeeld gezien hebben van iemand die lelijker was na een filler behandeling dan ervoor. Te dikke lippen, onnatuurlijke appelwangen, noem maar op. Door gebruik te maken van de Golden Ratio creëer je evenwicht in het hele gezicht.

 

Rimpels wegspuiten of opvullen?

21 juni 2017 00:00

Wanneer je ouder wordt verliest de huid volume, er vinden structurele veranderingen plaats in meerdere weefsellagen van het aangezicht. In de huid, het vetweefsel, spieren en bot.

 

 

Katja Schuurman vindt het geen probleem als mensen voor een cosmetische ingreep kiezen. Zelf liet ze op jonge leeftijd haar borsten vergroten. De actrice en presentatrice leende er 8.000 euro voor bij de bank.