Blog KliniekErvaringen.nl

Rimpels wegspuiten of opvullen?

21 juni 2017 00:00

Rimpels wegspuiten of opvullen?

Langdurig volumeherstel
Wanneer je ouder wordt verliest de huid volume, er vinden structurele veranderingen plaats in meerdere weefsellagen van het aangezicht. In de huid, het vetweefsel, spieren en bot. Hierdoor veranderen de contouren in het gelaat en onstaan rimpels. Met als gevolg zichtbare lijntjes en een verslapping van de huid. De huid in de hals wordt slapper, de wangen kunnen gaan invallen je gaat er vermoeider uitzien terwijl je dat niet altijd bent.

 

 

Katja Schuurman vindt het geen probleem als mensen voor een cosmetische ingreep kiezen. Zelf liet ze op jonge leeftijd haar borsten vergroten. De actrice en presentatrice leende er 8.000 euro voor bij de bank.

Dr. Don

3 maart 2017 11:40

De intensieve verbouwing van Clinique Dr. Don is helemaal klaar!

De inspectie van de volksgezondheid heeft alles goedgekeurd. Alle grote
ingrepen vinden weer plaats in de klinieken van Dr. Don.


Wie je ook bent: een ding weet je zeker. Met het verstrijken van de jaren zal je gezicht er ouder uit gaan zien. Maar hóe je gezicht veroudert, dat is onder meer vastgelegd in je genen. En dit ziet er bij iedereen anders uit. Bij de een krimpt de gezichtshuid, bij de ander gaat die huid juist zakken. Ben jij een krimper of een zakker?

 

Samantha van der Plas-de Jong is weer onder het mes gegaan. De realityster, beter bekend als Barbie, heeft opnieuw haar borsten laten vergroten.

 

Clinique Dr. Don in Hengelo mag voorlopig geen operatieve ingrepen meer uitvoeren. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft de particuliere kliniek een aanwijzing gegeven.