X

Blog KliniekErvaringen.nl

Flaporen. Dat woord wordt vaak plagerig gebruikt, maar het kan een serieus probleem zijn. Wie flaporen heeft en daar hinder van ondervindt, heeft misschien al eens een oorcorrectie overwogen.

Nagenoeg iedereen weet wat een facelift is en wat een facelift voor je uiterlijk kan betekenen. Minder bekend is de draadlift, die minder ingrijpend is, maar in veel gevallen dezelfde werking heeft als een facelift.

Wanneer je ouder wordt, wordt je huid dat ook. Wanneer de huid rond je ogen slapper wordt, kan dit zorgen voor een vermoeide blik of zelfs hoofdpijn. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Verschillende plastisch chirurgische ingrepen, die op dit moment niet door zorgverzekeraars worden vergoed, komen in 2017 wellicht terug in het basispakket.

 

Wanneer je ouder wordt, is de huid van je gezicht is vaak de eerste plaats waar je dit gaat zien. Als dit bij jou het geval is, heb je wellicht al eens overwogen om hier iets aan te laten doen.

Als het aan minister van Volksgezondheid Edith Schippers ligt, is een total body scan binnenkort toegestaan. Een total body scan is op dit moment verboden in Nederland.