Wenkbrauwlift

Het komt regelmatig voor dat de huid van het voorhoofd met het ouder worden gaat uitzakken en de wenkbrauwen lager komen te zitten. Dit kan het kijken belemmeren en geeft vaak een vermoeid of ouder uiterlijk, of zelfs hoofdpijn. Wanneer u deze genoemde problemen heeft en zich eraan stoort kan dat een goede reden zijn om een wenkbrauwlift te overwegen. Soms vindt een wenkbrauwlift plaats in combinatie met een correctie van de boven- en/of onderoogleden. 

Tegenwoordig bestaat ook de endoscopische voorhoofdslift. Daarom wordt de klassieke wenkbrauwlift minder vaak gedaan.

Een financiering van een wenkbrauwlift wordt vaak door de kliniek waar u de wenkbrauwlift ondergaat aangeboden. Bedenkt u echter wel dat over de bedragen die van of via de klinieken kunnen worden geleend vaak een zeer hoge rente wordt gevraagd. Percentages tussen de 10 % en 20 % zijn eerder regel dan uitzondering. Het kan daarom lonend zijn een andere financiering voor de wenkbrauwlift te regelen, bijvoorbeeld via een hypotheekverhoging indien u deze om andere redenen (zoals een verbouwing) toch al van plan was. Hebt u geen eigen huis of is een hypotheekverhoging geen optie dan loont het vaak de moeite om goed de rentepercentages van aanbieders van persoonlijke leningen of doorlopende kredieten te vergelijken. Bedenkt u verder ook dat de rente over leningen die met dit doel worden afgesloten niet aftrekbaar is (zelfs niet wanneer dat via een verhoging van de hypotheek plaatsvindt). Verder is het van belang om bij het afsluiten van de financiering na te gaan of vervroegde aflossing daarvan zonder boete of kosten mogelijk is.

Een wenkbrauwlift vindt meestal plaats onder plaatselijke verdoving. Na het aftekenen van de huid maakt de plastisch chirurg een snee van ongeveer vijf centimeter direct boven elke wenkbrauw, of in een plooi vlak boven elke wenkbrauw. Daarna haalt hij huid weg. Tot slot sluit de plastisch chirurg de wond inwendig met oplosbare hechtingen. De littekens komen vlak boven de wenkbrauw te liggen, direct boven de wenkbrauwharen of in een natuurlijke plooi.

Laatste wenkbrauwlift ervaringen

86
30 maart 2019 Wenkbrauwlift
“ Uitstekend, toch een puntje van kritiek ” Jacqueline

Alles vind ik perfect. Alleen de laatste controle ging voor mijn gevoel uitsluitend over mijn review. Ten eerste kun je vragen of de klant deze per…

88
03 maart 2019 Wenkbrauwlift
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Bij mij is een mini facelift en een wenkbrauwlift gedaan. Operatie is mijns inziens zorgvuldig en goed uitgevoerd. Personeel is daarnaast ook heel…

90
24 februari 2019 Wenkbrauwlift
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Wenkbrauwlift) ” Anonieme gebruiker

Goed geholpen. Duidelijke uitleg gehad. Ik ben tevreden over de ingreep. Wel had ik verwacht dat ik boven mijn ooglid iets meer ruimte zou hebben.