X
img

Schaamlipcorrectie

87

Gebaseerd op 146 ervaringen

Er zijn situaties dat een vrouw haar kleine schaamlippen als een bron van schaamte, ongemak of pijn ervaart. Bijvoorbeeld als de kleine(binnenste)schaamlippen relatief groot zijn, waardoor ze teveel uitsteken. In zo'n geval zou u een ingreep kunnen overwegen, waarbij de schaamlippen operatief kleiner worden gemaakt.

Een schaamlipverkleining is een relatief eenvoudige ingreep. Tijdens het consult wordt u door de chirurg geïnformeerd over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de behandeling. Over het algemeen wordt de behandeling onder lokale verdoving uitgevoerd middels enkele prikjes in het operatiegebied. Tijdens de behandeling wordt overtollig weefsel verwijderd en worden de schaamlippen opnieuw gemodelleerd. Vervolgens wordt het gehecht met oplosbare hechtingen.

 

Na de operatie wordt over het algemeen weinig pijn ervaren, wel kan er enige zwelling ontstaan die ongeveer een week kan aanhouden. Koude kompressen kunnen eventueel ongemak verlichten. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een overzicht mee van wat u wel en niet mag doen direct na de behandeling.
Houdt u er rekening mee dat u na een week voor controle terug moet komen. Een eventuele tweede controle vindt plaats 6 weken na behandeling.

Het uiteindelijke resultaat laat slechts een paar weken op zich wachten. Het tevredenheidpercentage ligt zeer hoog, hetgeen het tot een dankbare operatie maakt. De behandeling geeft bovendien een permanent resultaat.

Ondanks het feit dat het hier gaat om een relatief eenvoudige en veilige ingreep, kunnen er zich complicaties voordoen bij een schaamlip correctie. Hoewel de kans klein is bestaat de kans op nabloeding of infectie. Een goede nazorg verdient te allen tijde dan ook extra aandacht. 

Laatste reviews

Bekijk alle (146)

ACCZ I A Klinieken Utrecht Schaamlipcorrectie Review door aly
24 juli 2015

10

Heel goed begeleid Door heel vriendelijk personeel. Behandeling viel 100 % mee, totaal geen pijn tijdens en na de behandeling... ...

Aesthetic Beauty Clinics Schaamlipcorrectie Review door Nadja
20 juli 2015

92

Ik ben goed geholpen en gekalmeerd door het personeel. En ik werd zelfs nog in het weekend(buiten kantooruren)gebeld hoe alles... ...

ACCZ I A Klinieken Utrecht Schaamlipcorrectie Review door Esther
15 juli 2015

83

Ik heb erg lang nagedacht over deze behandeling en op een gegeven moment de keuze gemaakt om voor een vrijblijvend consult te... ...

Schaamlipcorrectie klinieken in de buurt