Terug naar menu
of
Terug naar menu
Terug naar menu
Terug naar menu

Registreren

  • Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk
  • Aanmelden is zo gepiept
  • Gesteld op privacy?
    bepaal zelf de instellingen
Aanmelden met Facebook

We posten nooit op je timeline zonder toestemming.

of

Registreer met je e-mailadres

Registreer met je email

Heb je al een account? inloggen

Terug naar menu

Geboortedatum

Naar vorige tab

X
img

Schaamlipcorrectie

88

Gebaseerd op 156 ervaringen

Er zijn situaties dat een vrouw haar kleine schaamlippen als een bron van schaamte, ongemak of pijn ervaart. Bijvoorbeeld als de kleine (binnenste) schaamlippen relatief groot zijn, waardoor ze teveel uitsteken. In zo'n geval zou u een ingreep kunnen overwegen, waarbij de schaamlippen operatief kleiner worden gemaakt.

Een schaamlipverkleining is een relatief eenvoudige ingreep. Tijdens het consult wordt u door de chirurg geïnformeerd over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de behandeling. Over het algemeen wordt de behandeling onder lokale verdoving uitgevoerd middels enkele prikjes in het operatiegebied. Tijdens de behandeling wordt overtollig weefsel verwijderd en worden de schaamlippen opnieuw gemodelleerd. Vervolgens wordt het gehecht met oplosbare hechtingen.

 

Na de operatie wordt over het algemeen weinig pijn ervaren, wel kan er enige zwelling ontstaan die ongeveer een week kan aanhouden. Koude kompressen kunnen eventueel ongemak verlichten. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een overzicht mee van wat u wel en niet mag doen direct na de behandeling.
Houdt u er rekening mee dat u na een week voor controle terug moet komen. Een eventuele tweede controle vindt plaats 6 weken na behandeling.

Het uiteindelijke resultaat laat slechts een paar weken op zich wachten. Het tevredenheidpercentage ligt zeer hoog, hetgeen het tot een dankbare operatie maakt. De behandeling geeft bovendien een permanent resultaat.

Ondanks het feit dat het hier gaat om een relatief eenvoudige en veilige ingreep, kunnen er zich complicaties voordoen bij een schaamlip correctie. Hoewel de kans klein is bestaat de kans op nabloeding of infectie. Een goede nazorg verdient te allen tijde dan ook extra aandacht. 

Laatste reviews

Bekijk alle (156)

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Schaamlipcorrectie Review door J.
7 oktober 2015

77

Na jaren lang wikken en wegen kwam ik bij Diana terecht in Barendrecht, die mij over de streep heen hielp! Ik had dit veel eerder... ...

Aesthetic Beauty Clinics Schaamlipcorrectie Review door F
20 september 2015

88

Ik ben erg blij met de kliniek, na heel lang nagedacht te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en heb ik de behandeling ondergaan.... ...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Schaamlipcorrectie Review door Lo
19 september 2015

95

Ik heb twee weken geleden een schaamlipcorrectie laten uitvoeren na lang wikken en wegen. Ik was heel zenuwachtig voor het... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 156 Schaamlipcorrectie ervaringen

Schaamlipcorrectie klinieken in de buurt