Liquid Facelift

95

Gebaseerd op 185 ervaringen

Een liquid facelift is een niet operatieve facelift behandeling. Met het ouder worden verandert onze huid. Stevigheid en elasticiteit nemen af en het vochtgehalte in de huid vermindert. Dit zorgt voor het ontstaan van rimpels en plooien en blijvende aanwezigheid van expressielijnen.

De liquid facelift is een maatwerk behandeling met diverse fillertechnieken. Een liquid facelift is een exclusieve behandeling voor gezichtsverjonging, die op een natuurlijke manier je eigen gezichtsvormen herstelt, met een minimaal risico en een direct resultaat. Met biologisch afbreekbare en veilige fillers wordt het gezicht op een natuurlijke manier gelift en worden de contouren en rondingen in het gezicht hersteld. Natuurlijk resultaat staat bij de liquid facelift voorop: je blijft jezelf, maar net iets frisser en zachter en met een uitgeruste uitstraling. Waar een operatie soms je gezichtsuitdrukking kan veranderen geeft de liquid facelift je juist je eigen gezichtscontouren weer terug.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct liquid facelift ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

 

Een liquid facelift bestaat uit vier elementen. Je gezicht bepaalt welke behandelingen nodig zijn voor het mooiste resultaat.

  1. Relaxeren: mimiek in belans
  2. Opvullen van rimpels en lijntjes. Denk aan een neus of lippenplooi te verzachten of vervelende lipsticklijntjes verminderen
  3. Het herstellen van contouren en vorm van je gezicht evenals het herstellen van volume precies op de juiste plekken. Bijvoorbeeld het terugbengen van een gladde kaakijn en jeugdige ronden in het gezicht. Hiermee verdwijnen deukjes, kwabjes en hobbels en hierdoor verdwijnen vermoeide en ouwelijke uitdrukking.
  4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een doffe en grauwe huid.

 

Duurzaamheid

De duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld tussen de 1,5 en 2 jaar maar is afhankelijk van je lichaam.

 

Lees meer over duurzaamheid >

Laatste reviews

Bekijk alle (185)

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Liquid Facelift Review door Anonieme gebruiker
14 september 2017

96

Mensen zeggen wat zie je er ontspannen goed uit ik voel me door de behandeling...

Kliniek Dokter Frodo Liquid Facelift Review door Anonieme gebruiker
23 augustus 2017

99

Wil je als prinses voelen, dan moet je zeker bij Dr. Frodo zijn. Er wordt...

The Body Clinic Amsterdam Liquid Facelift Review door Annelies
27 juli 2017

89

Ik vind dit een superfijne kliniek. De sfeer is prettig en klantgericht en de...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 185 Liquid Facelift ervaringen