Liquid Facelift

Een liquid facelift is een niet operatieve facelift behandeling. Met het ouder worden verandert onze huid. Stevigheid en elasticiteit nemen af en het vochtgehalte in de huid vermindert. Dit zorgt voor het ontstaan van rimpels en plooien en blijvende aanwezigheid van expressielijnen.

De liquid facelift is een maatwerk behandeling met diverse fillertechnieken. Een liquid facelift is een exclusieve behandeling voor gezichtsverjonging, die op een natuurlijke manier je eigen gezichtsvormen herstelt, met een minimaal risico en een direct resultaat. Met biologisch afbreekbare en veilige fillers wordt het gezicht op een natuurlijke manier gelift en worden de contouren en rondingen in het gezicht hersteld. Natuurlijk resultaat staat bij de liquid facelift voorop: je blijft jezelf, maar net iets frisser en zachter en met een uitgeruste uitstraling. Waar een operatie soms je gezichtsuitdrukking kan veranderen geeft de liquid facelift je juist je eigen gezichtscontouren weer terug.

Inhoudsopgave

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor liquid facelift om de juiste keuze te maken.

Alle liquid facelift reviews Alle liquid facelift klinieken

Een liquid facelift bestaat uit vier elementen. Je gezicht bepaalt welke behandelingen nodig zijn voor het mooiste resultaat.

  1. Relaxeren: mimiek in belans
  2. Opvullen van rimpels en lijntjes. Denk aan een neus of lippenplooi te verzachten of vervelende lipsticklijntjes verminderen
  3. Het herstellen van contouren en vorm van je gezicht evenals het herstellen van volume precies op de juiste plekken. Bijvoorbeeld het terugbengen van een gladde kaakijn en jeugdige ronden in het gezicht. Hiermee verdwijnen deukjes, kwabjes en hobbels en hierdoor verdwijnen vermoeide en ouwelijke uitdrukking.
  4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een doffe en grauwe huid.

Duurzaamheid

De duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld tussen de 1,5 en 2 jaar maar is afhankelijk van je lichaam.

Lees meer over duurzaamheid >

Afhankelijk van de filler die wordt geinjecteerd wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam door je lichaam afgebroken. Er zijn daarbij echter grote individuele verschillen. Bij veel mensen worden de fillers langzamer afgebroken dan 1,5 tot 2 jaar en is het resultaat dus veel langer zichtbaar.

De veroudering van het gezicht blijft langzaam doorgaan, hierdoor verliest de huid volume. Afhankelijk van de duur van dit proces heb je na een aantal jaar een touch-uo behandeling nodig.

De meeste klinieken raden je aan om niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is maar eerder terug te komen. Zo voorkom je een jo-jo effect. Bij een touch-up behandeling is er een kleiner hoeveelheden nodig waardoor de kosten lager uitvallen.

Na behandeling kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn reacties mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn.

Wanneer er een blauwe plek is ontstaan zal deze, afhankelijk per persoon, na een paar dagen tot maximaal een week niet meer zichtbaar zijn.

De liquid facelift dankt zijn bestaansreden aan de zogenaamde ‘canules’, die in 2009 op de markt zijn gekomen. Canules zijn vergelijkbaar met fijne, holle naalden, maar ze zijn buigzamer en hebben een afgerond uiteinde. De opening waardoor de rimpelvuller wordt gespoten, bevindt zich aan de zijkant van de naald. Hierdoor wordt de huid niet doorprikt zoals bij een doorsnee naald, maar schuiven de fijne bloedvaatjes/zenuwen als het ware opzij.

Laatste liquid facelift ervaringen

99
07 april 2024 Liquid Facelift
“ Enorm tevreden ” Helene

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Dokter Frodo. Het consult was heel aangenaam; Dokter Frodo en Clemence begrepen mijn wensen en voelden perfect…

10
06 april 2024 Liquid Facelift
“ 10 jaar jonger ” Anonieme gebruiker

Heb een combinatie behandeling gehad zonder dat er een mes toepas kwam ben ik 10 jaar jonger. Voel me erg goed gehoord en het resultaat is nog mooier…

99
04 april 2024 Liquid Facelift
“ ik kom graag terug ” Anonieme gebruiker

goede en duidelijke uitleg, is voorzichtig in de behandeling. Ik kom graag terug in Heerenveen