Invisalign

94

Gebaseerd op 2 ervaringen

Tanden staan niet altijd mooi recht. Dit is niet alleen esthetisch minder mooi maar kan ook problemen veroorzaken. Een  beugel is vaak een grote stap en wordt vaak niet mooi gevonden. Invisalign biedt hiervoor een perfecte oplossing in de vorm van een onzichtbare beugel.

 

Onzichtbare beugel

Invisialign zijn ultradunne, transparante bitjes die je om de twee weken moet vervangen voor een nieuw. Met deze bitjes worden je tanden precies in de juiste stand geplaatst, terwijl niemand het zal opvallen dat je een beugel draagt.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct invisalign ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Deze beugel is al meer dan 10 jaar beschikbaar in de VS en nu ook in Nederland. Wereldwijd zijn er al ruim 1.5 miljoen mensen mee behandeld.

Niet elke afwijking is geschikt om met Invisalign te corrigeren. Tijdens een intake kan een tandarts of orthodontist je vertellen of een behandeling met Invisalign mogelijk is.

 

Verzekering

Sinds kort wordt door veel verzekeraars deze nieuwe techniek vergoedt. Dit is volledig afhankelijk van je verzekeraar en voor welk je pakket je bent verzekerd bij je verzekeraar. Informeer bij je verzekeraar welke vergoedingen voor jou gelden.

Laatste reviews

Dental Correct Invisalign Review door Louis
11 januari 2017

95

Een hele verbetering en dat binnen 9 maanden! Ik ben blij met het resultaat! Ik...

Dental Correct Invisalign Review door Merel
29 september 2011

88

Ik ben bij dental correct onder behandeling met invisalign. Tot nu toe zijn mijn...