Mommy Make-Over

Na zwangerschap en het geven van borstvoeding is het lichaam van veel moeders veranderd: borsten zijn vaak slapper dan voorheen en zijn vaak gereduceerd tot de zogenaamde “lege theezakjes”, er zijn vetophopingen op de buik ontstaan en de buikwand is verslapt. Hoewel een verslapte buik en hangende borsten niet meer te herstellen zijn door dieet en sport alleen, is het wel mogelijk weer terug in vorm te komen. Speciaal voor vrouwen met deze klachten is de Mommy Make-Over ontstaan.

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor mommy make-over om de juiste keuze te maken.

Alle mommy make-over reviews Alle mommy make-over klinieken

De term Mommy Make-Over komt uit de Verenigde Staten en is daar al jaren een zeer populaire en met succes uitgevoerde cosmetische ingreep. De Mommy Make-Over omvat zowel een borstoperatie als buikwandcorrectie. De plastisch chirurg bepaald samen met u wat voor uw lichaam de meest geschikte ingreep is. Zo zal de ene moeder kiezen voor een borstvergroting met buikwandcorrectie, terwijl de andere moeder meer baat heeft bij een borstlift met buikwandcorrectie.

Inhoudsopgave

Laatste mommy make-over ervaringen

98
22 augustus 2019 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Anonieme gebruiker

Met twijfel of ik het wel écht wilde de 1e keer binnengestapt, maar na het gesprek met de chirurg vol overtuiging de beslissing genomen door te…

90
04 juli 2019 Mommy Make-Over
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Persoonlijk en deskundig advies. Kleinschalig en daarom erg persoonlijk en zeer klantvriendelijk. Met een uitstekend resultaat.

10
18 april 2019 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Tamara

Alle vragen worden goed en duidelijk uitgelegd. Heb helemaal geen pijn gehad. Erg blij met het resultaat. Zou het zo nog een keer doen.Het is erg mooi…