Mommy Make-Over

Na zwangerschap en het geven van borstvoeding is het lichaam van veel moeders veranderd: borsten zijn vaak slapper dan voorheen en zijn vaak gereduceerd tot de zogenaamde “lege theezakjes”, er zijn vetophopingen op de buik ontstaan en de buikwand is verslapt. Hoewel een verslapte buik en hangende borsten niet meer te herstellen zijn door dieet en sport alleen, is het wel mogelijk weer terug in vorm te komen. Speciaal voor vrouwen met deze klachten is de Mommy Make-Over ontstaan.

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor mommy make-over om de juiste keuze te maken.

Alle mommy make-over reviews Alle mommy make-over klinieken

De term Mommy Make-Over komt uit de Verenigde Staten en is daar al jaren een zeer populaire en met succes uitgevoerde cosmetische ingreep. De Mommy Make-Over omvat zowel een borstoperatie als buikwandcorrectie. De plastisch chirurg bepaald samen met u wat voor uw lichaam de meest geschikte ingreep is. Zo zal de ene moeder kiezen voor een borstvergroting met buikwandcorrectie, terwijl de andere moeder meer baat heeft bij een borstlift met buikwandcorrectie.

Laatste mommy make-over ervaringen

99
13 september 2018 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Bloemingdael plastische chirurgie (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Karlien

Ik ben super goed geholpen. Het kon op de momenten die mij goed uitkwamen. Het resultaat is top. Ik heb een stukje geluk gekregen.

10
05 september 2018 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Nathalie

Mommy makeover enigszins pittig herstel. Ontzettend blij met het resultaat. Blij met deze stap. nog nooit zo zeker gevoeld dus was all pijn en…

10
04 juli 2018 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Charlotte

Super fijne kliniek, zeer vriendelijk personeel, vertrouwelijk gevoel bij de Artsen en mooie omgeving.

Bekijk reviews
Bekijk klinieken