Mommy Make-Over

98

Gebaseerd op 13 ervaringen

Na zwangerschap en het geven van borstvoeding is het lichaam van veel moeders veranderd: borsten zijn vaak slapper dan voorheen en zijn vaak gereduceerd tot de zogenaamde “lege theezakjes”, er zijn vetophopingen op de buik ontstaan en de buikwand is verslapt. Hoewel een verslapte buik en hangende borsten niet meer te herstellen zijn door dieet en sport alleen, is het wel mogelijk weer terug in vorm te komen. Speciaal voor vrouwen met deze klachten is de Mommy Make-Over ontstaan.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct mommy make-over ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

De term Mommy Make-Over komt uit de Verenigde Staten en is daar al jaren een zeer populaire en met succes uitgevoerde cosmetische ingreep. De Mommy Make-Over omvat zowel een borstoperatie als buikwandcorrectie. De plastisch chirurg bepaald samen met u wat voor uw lichaam de meest geschikte ingreep is. Zo zal de ene moeder kiezen voor een borstvergroting met buikwandcorrectie, terwijl de andere moeder meer baat heeft bij een borstlift met buikwandcorrectie.

Laatste reviews

Bekijk alle (14)

Wellness Kliniek Genk Mommy Make-Over Review door Charlotte
4 juli 2018

10

Super fijne kliniek, zeer vriendelijk personeel, vertrouwelijk gevoel bij de...

Boerhaave Medisch Centrum Mommy Make-Over Review door Brenda
28 juni 2018

10

Ik ben zeer professioneel en goed geholpen. De nazorg was ook uitermate goed en...

Boerhaave Medisch Centrum Mommy Make-Over Review door K.
31 januari 2018

10

Laat u goed informeren hier en na get eerste gesprek weet ik zeker dat t een...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 14 Mommy Make-Over ervaringen