Tatoeage Verwijderen

 Bijna alle tatoeages zijn aangebracht ter verfraaiing van het lichaam en kent een lange geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Tatoeages hadden bij primitieve samenlevingen vaak een godsdienst betekenis of hadden betrekking op culturele tradities van de stam. 

Inhoudsopgave

Vandaag de dag worden ook veel meerkleuren-tattoo’s gezet met als belangrijkste reden een bepaalde identiteit te creëren of te accentueren of om bij "een groep" te horen. 

Daar sommige tattoo’s ook aan tijdsperioden onderhevig zijn (denk aan zonnen, tribals en sterren), is het mogelijk dat u deze later wilt laten verwijderen. 

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor tatoeage verwijderen om de juiste keuze te maken.

Alle tatoeage verwijderen reviews Alle tatoeage verwijderen klinieken

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen. 

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage. 

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Laatste tatoeage verwijderen ervaringen

91
19 november 2019 Tatoeage Verwijderen
“ Professioneel en eerlijk ” Liselot

Een zeer nette kliniek met vriendelijk maar vooral ook eerlijk personeel. Je krijgt echt het gevoel dat ze je willen helpen. Het financiële plaatje…

94
08 november 2019 Tatoeage Verwijderen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Tatoeage Verwijderen) ” Peter

Na eerder 2 andere bedrijven te hebben bezocht, heb ik spijt dat ik het Nationaal Huidcentrum niet eerder heb gevonden. Met de nanolaser is na 2…

89
01 oktober 2019 Tatoeage Verwijderen
“ Uitstekend! ” Tania

Dit was mijn vierde, en laatste behandeling. Ik ben ontzettend goed behandeld en blij met jet resultaat.