Tatoeage Verwijderen

 Bijna alle tatoeages zijn aangebracht ter verfraaiing van het lichaam en kent een lange geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Tatoeages hadden bij primitieve samenlevingen vaak een godsdienst betekenis of hadden betrekking op culturele tradities van de stam. 

Inhoudsopgave

Vandaag de dag worden ook veel meerkleuren-tattoo’s gezet met als belangrijkste reden een bepaalde identiteit te creëren of te accentueren of om bij "een groep" te horen. 

Daar sommige tattoo’s ook aan tijdsperioden onderhevig zijn (denk aan zonnen, tribals en sterren), is het mogelijk dat u deze later wilt laten verwijderen. 

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor tatoeage verwijderen om de juiste keuze te maken.

Alle tatoeage verwijderen reviews Alle tatoeage verwijderen klinieken

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen. 

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage. 

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Laatste tatoeage verwijderen ervaringen

78
15 april 2022 Tatoeage Verwijderen
“ Beoordeling Beauty Care Nederland (Behandeling: Tatoeage Verwijderen) ” Anonieme gebruiker

Prettige ervaring van de behandeling. Wordt goed geholpen door vriendelijk personeel.

87
29 maart 2022 Tatoeage Verwijderen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Tatoeage Verwijderen) ” Julia

De resultaten die je te zien krijgt van wat er dus mogelijk is na een behandeling, worden ook echt behaald. Prettige, geruststellende ervaring m.b.t.…

10
17 maart 2022 Tatoeage Verwijderen
“ Uitstekend! ” Sophia

Vanaf het begin tot einde super goed geholpen. Al het personeel is even aardig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt in het bijzonder…