Pieter Hupkens

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig Bekijk 444 reviews

Over Pieter Hupkens

Dokter Pieter Hupkens is plastisch chirurg, gespecialiseerd op het gebied van cosmetische behandelingen en esthetische chirurgie. Naast de populaire Botox-injecties en behandelingen met fillers , kunt u, dankzij het specialisme, de bekwaamheid en de ervaring van Dokter Hupkens, ook uitstekend in onze kliniek terecht voor diverse chirurgische behandelingen. Hierbij kunt u denken aan een borstvergroting, tepelvergroting of liposuctie van uw buik.

Persoonlijk contact met de cliënt staat bij Dokter Hupkens Esthetiek hoog in het vaandel. Uw privacy wordt gewaarborgd door voldoende tijd te plannen. Afhankelijk van uw vraag bepalen wij wat de beste behandeling voor u is. Bij alle behandelingen staat het realiseren van een natuurlijk resultaat voorop. Wij streven naar optimale en veilige condities voor de beste resultaten. Daarom werken wij bij Dokter Hupkens Esthetiek alleen met de beste producten en hoogwaardige materialen.


Heeft u interesse in onze behandelingen of wenst u nadere informatie? Maak direct online een afspraak of stel uw vraag persoonlijk aan Pieter Hupkens. Graag tot ziens in onze kliniek in Berg en Dal.

BIG-registratienummer: 39039815201

* BIG-register: T 0900 – 899 82 25 https://www.bigregister.nl/zoeken/zoekenopbignummer/

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Barendrecht Bekijk kliniek
Dokter Hupkens Esthetiek Berg en Dal Bekijk kliniek

Beoordelingen van Pieter Hupkens

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
18 maart 2019 Facelift
“ Een vakman pur sang ” Anonieme gebruiker

Dokter Pieter Hupkens is een vakman pur sang met een ongelooflijke passie voor zijn vak. Ik heb een facelift gehad en vond t doodeng. Maar in de…

99
14 maart 2019 Borstvergroting
“ geweldige omgang ” Dana

Vond het echt een geweldige ervaring, zo lief zo goed geholpen. En een prachtig resultaat, raad het iedereen aan!! Dr. Hupkens is echt een topper.

78
10 maart 2019 Borstvergroting
“ Super tevreden ” Anonieme gebruiker

Zowel het consult, de operatie als de nazorg zijn top !