Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Borstvergroting

96

“Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting)”

Eindelijk was het zover.. Vanaf het moment dat mijn borsten gestopt waren met groeien wist ik al dat ik dit niet was wat ik wilde. Sterker nog, ik kon er nauwelijks zelf naar kijken en voelde me minder 'vrouw'. Eindelijk kwam het geschikte moment voor de operatie. Ik kon snel terecht voor een gesprek, en werd op zeer prettige manier ontvangen door zowel de arts als de consulente, Wat ik als meest prettig heb ervaren is de tijd die er voor mij werd genomen. Geen enkele vraag was teveel en de antwoorden waren duidelijk. Samen met mijn partner , de consulente en Dr Korteweg zijn we tot een keuze gekomen voor de juiste maat waar ik erg blij mee was. Doordat ik diabetes type 1 heb, moest ik wel terug komen voor een gesprek met de internist. Ook dat gesprek verliep prettig en ik kreeg akkoord voor de operatie. Doordat ik toch begon te twijfelen over de maat, mocht ik terugkomen om nog een keer passen, dit was geen enkel probleem.
De dag van de operatie was eindelijk aangebroken. Na het aftekenen kon ik al snel naar de operatie kamer en werd ik geopereerd. Het is inmiddels een week later en kan vrijwel alles weer. De pijn viel mee, alleen was het wel een kwestie van wennen dat ik rustig aan moest doen. Ik ben nu al zielsgelukkig met het resultaat. Wat ik zelf beschouwde als mijn 'lelijkste' lichaamsdeel, beschouw ik nu als mijn mooiste lichaamsdeel. De service, de gesprekken en het team heb ik als zeer prettig ervaren en ik zou het iedereen aanraden.

C
C

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
C beveelt deze kliniek aan

14 november 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

80
22 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

De arts heeft oog voor detail, denkt vooruit, werkt secuur en windt geen doekjes om de behandeling. Ook de nazorg wordt met precisie geleverd

10
06 februari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Simone

De behandeling verliep goed. Vragen worden meteen beantwoord. Nazorg prima

10
16 april 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Kliniek is makkelijk bereikbaar. Vriendelijke personeel ben erg tevreden met het eindresultaat ! Thank you so much!!