Shai Fortuin

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 5 klinieken

-
  Geen reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Shai Fortuin

Shai Fortuin, Plastisch Chirurg

Dokter Fortuin deed zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (AMC/UvA) in 2008. Na zijn studie voltooide hij stages Plastische Chirurgie bij Yale University en New York University in de Verenigde Staten. Vervolgens is hij werkzaam geweest op de afdelingen Plastische Chirurgie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina ziekenhuis in Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Van 2011 tot 2017 is hij opgeleid tot Plastisch, Reconstructief, Cosmetisch en Handchirurg in het AMC, het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek (NKI-AvL), het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem.
Tijdens zijn opleiding was hij bestuurslid van de nationale Junior Vereniging Plastische Chirurgie (JVPC). Ook volgde hij meerdere nationale en internationale cursussen.

Verder is Shai Fortuin auteur en coauteur van meerdere wetenschappelijke artikelen en heeft samen met zijn vader en broers het medisch kinderboek “Hoe weet een aspirientje waar de pijn zit?” geschreven.

Lid van:
NVPC- Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
EBOPRAS- European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery

Lees verder

Beoordelingen van Shai Fortuin

Helaas, Shai heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Shai?