Ervaring bij ABC Clinic

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Borstvergroting)”

zelf heb ik ook naar ervaringen van anderen gekeken en heel wat websites afgestruind voor dat ik een borstvergroting liet doen.de site van abc kliniek komt heel professioneel over en er staan ook referenties van de artsen bij met het bic registratienummerde plastisch chirurgen zijn ook heel professioneel dus de uistraling van de website is niet gelogen of een verkooppraatje.er is goed gekeken wat er bij mijn lichaam paste en uitvoering gemeten.voor de borstvergroting ben ik niet in de abc kliniek geholpen,daar doen ze alleen maar kleine ingrepen.voor grotere ingrepen werken ze samen met een kliniek in belgie.

ik kon al binnen 2 weken geholpen worden,dat was erg fijn hoefde ik ook niet zo lang in spanning te zitten.nu zit ik hier met mijn mooie nieuwe borsten,nu 4 maanden geleden gekregen en het is net of het nooit anders is geweest!zo vreselijk blij mee en ontzettend vakkundig gedaan!

nu ik er achteraf op terug kijk had ik de stap al vele jaren eerder moeten nemen!ik kan dan ook iedereen die een borstvergroting overweegt aanraden om het te doen want je voelt je zo veel meer vrouw,en ga dan naar de abc kliniek te breda want daar weten ze echt waar ze over praten!!!

M
Miranda de klerk

Kliniek: ABC Clinic

Specialist: Pieter Vermeulen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 9,3Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,5De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service

27 september 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van ABC Clinic

10
24 januari 2011 Borstvergroting
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

In 2001 heb ik een borstvergroting ondergaan in een algemeen ziekenhuis. Ik had een afwijkende vorm van borsten (tubulair) en tepelhoven van 9 cm…

96
08 februari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Mevrouw N.W.J.S.

Ik voelde me direct veilig door de professionele maar toch open en toegankelijk uitstraling van de kliniek en haar team! Had ik dit maar eerder…

75
15 januari 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Mevrouw Dilven

Dokter Kolkman is een zeer ervaren chirurg die zijn werk prima uitvoert.