Elizia Soares

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

76
Goed 3 reviews

Over Elizia Soares

Gespecialiseerd in injectables!
Elizia Soares, geboren en getogen in Rotterdam, waar ze eveneens haar studie geneeskunde heeft genoten. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht. Daarbij ook een vertrouwelijk persoon.

"Mijn voornaamste doel is om samen met mijn cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de 'natural look' centraal staat en waarbij de uitstraling meer aansluit op het innerlijk. Dit door kritisch te luisteren en te kijken naar mijn cliënt en zijn of haar wensen. Tijdens het gehele proces, van analyse naar behandeling tot eindresultaat, kan ik mijn creativiteit en oog voor detail gebruiken om dit plan naar uw wensen uit te voeren.

Het geluk wat ik mijn cliënten hiermee geef, geeft mij een enorme voldoening."

Tijdens de Restylane- en Azzalure-trainingen van cosmetisch arts Arthur Ludlage viel Elizia hem direct op als zeer talentvolle arts. Op advies van Arthur Ludlage hebben wij Elizia dan ook vol vertrouwen toegevoegd aan ons ABC-team. Elizia is bij ABC Clinic werkzaam in Zoetermeer. Ze is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline toxine en fillers. Wilt u een consultafspraak maken bij Elizia? Klik hier voor het maken van een afspraak!

Lees verder

Behandelingen door Elizia Soares

Werkzaam bij klinieken

ABC Clinic Breda Bekijk kliniek

Beoordelingen van Elizia Soares

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,6Klantvriendelijkheid
  • 7,6Het consultgesprek
  • 7,6Deskundigheid medische staf
  • 7,6De behandeling
  • 7,6Persoonlijke service
92
24 april 2019 Botox
“ Zeer ontspannen ” Anonieme gebruiker

Zeer ontspannen consult. Goede uitleg welke keuze het beste zou zijn. Voelde vooral niet als een “doktersbezoek” waardoor de behandeling bijna…

89
15 maart 2019 Botox
“ Fijn ” Anonieme gebruiker

De arts was prettig in de omgang. Ze was niet te formeel, maar toegankelijk in haar benadering zonder daarbij afbreuk te doen aan haar professionele…

10
13 maart 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Enorm fijne kliniek, makkelijk parkeren, persoonlijke aandacht en eerlijk advies.