Elizia Soares

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

80
Goed 6 reviews

Over Elizia Soares

Gespecialiseerd in injectables!
Elizia Soares, geboren en getogen in Rotterdam, waar ze eveneens haar studie geneeskunde heeft genoten. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht. Daarbij ook een vertrouwelijk persoon.

"Mijn voornaamste doel is om samen met mijn cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de 'natural look' centraal staat en waarbij de uitstraling meer aansluit op het innerlijk. Dit door kritisch te luisteren en te kijken naar mijn cliënt en zijn of haar wensen. Tijdens het gehele proces, van analyse naar behandeling tot eindresultaat, kan ik mijn creativiteit en oog voor detail gebruiken om dit plan naar uw wensen uit te voeren.

Het geluk wat ik mijn cliënten hiermee geef, geeft mij een enorme voldoening."

Tijdens de Restylane- en Azzalure-trainingen van cosmetisch arts Arthur Ludlage viel Elizia hem direct op als zeer talentvolle arts. Op advies van Arthur Ludlage hebben wij Elizia dan ook vol vertrouwen toegevoegd aan ons ABC-team. Elizia is bij ABC Clinic werkzaam in Zoetermeer. Ze is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline toxine en fillers. Wilt u een consultafspraak maken bij Elizia? Klik hier voor het maken van een afspraak!

Lees verder

Beoordelingen van Elizia Soares

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
90
09 mei 2019 Botox
“ Perfecte kliniek met verstand van zaken ” Jorick

Mijn ervaring was zeer goed, alles werd duidelijk uitgelegd vanaf het begin tot het einde ben ik erg goed geholpen.

95
08 mei 2019 Botox
“ Super ” Anonieme gebruiker

Ik ben met een goed gevoel binnengewandeld. En deze is niet veranderd in het buitenwandelen na de behandeling. Heel sereen en open voor alle vragen.…

10
08 mei 2019 Botox
“ Super behandeling ” Marga

Super goede service. Aardig en behulpzame mensen. Vakbekwaam.