Elizia Soares

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Elizia Soares

Gespecialiseerd in injectables!
Elizia Soares, geboren en getogen in Rotterdam, waar ze eveneens haar studie geneeskunde heeft genoten. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht. Daarbij ook een vertrouwelijk persoon.

"Mijn voornaamste doel is om samen met mijn cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de 'natural look' centraal staat en waarbij de uitstraling meer aansluit op het innerlijk. Dit door kritisch te luisteren en te kijken naar mijn cliënt en zijn of haar wensen. Tijdens het gehele proces, van analyse naar behandeling tot eindresultaat, kan ik mijn creativiteit en oog voor detail gebruiken om dit plan naar uw wensen uit te voeren.

Het geluk wat ik mijn cliënten hiermee geef, geeft mij een enorme voldoening."

Tijdens de Restylane- en Azzalure-trainingen van cosmetisch arts Arthur Ludlage viel Elizia hem direct op als zeer talentvolle arts. Op advies van Arthur Ludlage hebben wij Elizia dan ook vol vertrouwen toegevoegd aan ons ABC-team. Elizia is bij ABC Clinic werkzaam in Zoetermeer. Ze is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline toxine en fillers. Wilt u een consultafspraak maken bij Elizia? Klik hier voor het maken van een afspraak!

Lees verder

Behandelingen door Elizia Soares

Werkzaam bij klinieken

ABC Clinic Breda Bekijk kliniek

Beoordelingen van Elizia Soares

Helaas, Elizia heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Elizia ?