thumbnail main image thumbnail main image
Kim de Weijer

Kim de Weijer

Cosmetisch arts KNMG | BIG-nummer: 89062155101

8,8
181 reviews
Gratis consult Vrijblijvend advies

Over Kim de Weijer

Kim de Weijer is Cosmetisch Arts KNMG (beschermde titel voor gespecialiseerde cosmetisch artsen). Ze verricht sinds 2011 injectable behandelingen, zoals botuline toxine, fillers, liquid facelifts en skinboosters. Daarnaast is ze gespecialiseerd in draadlifting. Een behandeling voor liften van wangen en kaaklijn door middel van oplosbare draden.


Kim de Weijer is in 2020 haar eigen cosmetische kliniek gestart in Arnhem, genaamd Huidinstituut Stralend. De kliniek is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en injectables. Denk hierbij aan botox, fillers en skinboosters.


Cliënten waarderen Kim om haar warme persoonlijkheid en deskundig oog. Drs. Kim de Weijer staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.


Werkwijze dokter Kim de Weijer

‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat. Vanuit mijn visie als dokter kijk ik naar de gehele persoon en niet alleen naar rimpels of plooien.


De behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat” .


Kim de Weijer heeft enkele jaren als huisarts gewerkt. Daarnaast is zij werkzaam geweest als SEH-arts, waarbij zij veel chirurgische ervaring heeft opgedaan.  Zij verricht botox ,filler en draadlift behandelingen. Tevens heeft zij veel ervaring op het gebied peelings. Naast deze werkzaamheden verzorgt Drs. Kim de Weijer trainingen op het gebied van botox en fillers voor artsen.


Drs. Kim de Weijer is geregistreerd Cosmetiscg Arts KNMG en gecertificeerd lid van de NVCG,de beroepsvereniging voor cosmetisch artsen. Kim de Weijer staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Keurmerken

Behandelingen door Kim de Weijer

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer >

Botox

8,6
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Fillers

8,4
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Liquid Facelift

7,6
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies

Draadlift

8,2
geen voor- en nafoto's
Gratis persoonlijk advies
8,8
181 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Werkzaam bij

8,8

181 reviews

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek