Pieter Starrenburg

Cosmetisch arts , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Pieter Starrenburg

Informatie over dokter Starrenburg
Drs. Pieter Starrenburg is als arts afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen in 1976 (BIG registratie: 99024061301). Na een opleiding en registratie tot bedrijfsarts heeft hij bij diverse bedrijven gewerkt waarbij ook de effecten van in die bedrijven gebruikte stoffen op de huid een belangrijk onderdeel vormden.
Daarnaast heeft hij zich rond 1997 bekwaamd in het behandelen van rimpels met inspuitbare vullers en toxines tegen dynamische rimpels.

Daartoe heeft hij een opleiding gevolgd in Nice (Frankrijk) bij de toenmalige voorzitter van de Société des Medecins Esthétics de la France, docteur Alain Delepierre. Sindsdien behandelt hij mensen in een speciaal daarvoor uitgeruste behandelkamer of in een schoonheidssalon. Door het volgen van regelmatige bijscholing per gebruikt product via trainingen en congressen wordt de kennis over toepassing en behandeltechnieken op het vereiste niveau gehouden. Hierdoor kunt U verzekerd zijn van een constante kwaliteit.

Deze kwaliteit wordt verder geborgd door het lidmaatschap van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetisch Geneeskundigen), waarin via onderlinge toetsing en intercollegiaal overleg kennis en kunde op peil worden gehouden.

Dr Starrenburg is vele jaren voorzitter geweest van de kwaliteitscommissie van de NVCG en is lid van het visitatieteam en van de accreditatiecommissie.

 

Lees verder

Behandelingen door Pieter Starrenburg

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Rimpelconsult Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Pieter Starrenburg

Helaas, Pieter heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Pieter?