Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

81

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Na lang wachten had ik eindelijk een afspraak gemaakt om deze ingreep te doen.
Allang had ik deze beslissing genomen, ik wist al jaren dat ik dit wou doen. Alleen de stap daadwerkelijk zetten was een beetje spannend.
Ik zocht op het internet om klinieken te vergelijken en kwam uit bij praktijk Gabriels. Dit zag er voor mij betrouwbaar uit en had ook goede reviews.

Al heel gauw kon ik er terecht, werd alles besproken en werd de operatie ingepland.
Bij de gesprekken voelde ik me erg begrepen en er werd goed mee gedacht.
Op de dag van de operatie vond ik het erg spannend, het was een plaatselijke verdoving dus ik kreeg veel wel mee. Gelukkig had ik mijn koptelefoon op met mijn muziek die ik mocht meenemen en was de verpleegster erg geruststellend naar mij toe.
Toch vond ik het best heftig. Ik vond het een bizar idee en heb zo iets ook nog nooit eerder gedaan. Ik denk dat iedereen deze ervaring op zijn eigen manier beleefd.

Na de behandeling ben ik naar huis gegaan.
Mij werd geïnformeerd dat het slechts een beetje pijn zal doen en ik goed moest koelen.
Thuis begon de verdoving uit te werken en het deed best wel zeer, en het was super opgezwollen.
Dit hadden ze niet helemaal aangekondigd (wel dat het iets zou zwellen) maar ik schrok er best van om het te zien. Natuurlijk is het een hele stap, en het is een wond aan je lichaam. De een kan hier meer tegen dan de ander. En iedereen ervaart dit daarom natuurlijk ook anders.

Tot de dag van vandaag ( 4 dagen na de ingreep) doet het nog steeds wel pijn. Ook heb ik last van rugpijn door het steeds in de zelfde houding liggen, een bloeding gekregen, en de paracetamol die ik moet slikken is eigenlijk iets te slapjes voor mij.
Wel heb ik de kliniek hier over gebeld die meteen telefonisch voor je klaar staat wat ik erg fijn vind. Ze vermeldden nogmaals dat de eerste week inderdaad wat moeilijker kan zijn, en ze zijn erg begripvol. Met vragen kan ik bij ze terecht en ik merk dat ze het belangrijk vinden dat alles zo goed mogelijk verloopt en dat ik zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Op dit moment zit ik midden in het genezingsproces, dus ik kan over de resultaten nog niet veel zeggen. Wel kan ik zeggen dat voor wie dit leest, niet direct van mijn genezingsproces moet uitgaan, want iedereens lichaam reageert en geneest anders.
Over enkele dagen heb ik een controle gesprek, en het loopt geloof ik wel zoals hoort te lopen.

Al hoewel ik wel wat pijn heb, en emotioneel wat zwakker ben, weet ik wel dat ik erg blij ben dat ik het eindelijk heb gedaan en ik er geen spijt van ga krijgen.
Ik ben super benieuwd naar het resultaat!

M
M

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
M beveelt deze kliniek aan

19 oktober 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder