Hofkliniek

Prinses Mariannelaan 55, 2275 BB Voorburg (Nederland)
89
Geweldig 195 reviews

Over Hofkliniek

Hofkliniek

Hofkliniek richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige en effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken...

Wij geloven in kwaliteit. Wanneer u in onze kliniek in Voorburg wordt behandeld, kunt u er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en natuurlijk uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen: het consult, de behandeling en de nazorg.

Wij vinden het consult één van de belangrijkste momenten in onze kliniek. Om het consult ongedwongen en transparant te houden, is het geheel vrijblijvend en kosteloos.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling. Ook zal uw arts vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling/ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelingmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid!

Lees verder
Hofkliniek Prinses Mariannelaan 55 2275 BB Voorburg (Nederland)
Maandag 10:00 - 18:00
dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 12:00
donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Hofkliniek

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Hofkliniek

88
18 november 2020 Botox
“ Zeer tevreden over Botox ” Fenna

Uitermate tevreden en blij met mijn voorhoofd botox behandeling. Ik ben in voorgaande jaren bij 3 verschillende klinieken en artsen geweest en nog…

90
10 november 2020 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Wordt er altijd zeer vriendelijk ontvangen. En Burcu Gündoğdu vind ik een vriendelijke en geduldige vrouw die zeer bekwaam is.

10
07 november 2020 Fillers
“ Uitstekende en vriendelijke arts ” L

Ik wilde graag de marionetten lijntjes in mijn gezicht laten behandelen en ben erg blij hoe de behandeling is gegaan bij Dr.Burca in de Hofkliniek.