Hofkliniek

Prinses Mariannelaan 55, 2275 BB Voorburg (Nederland)
88
Geweldig 45 reviews

Over Hofkliniek

Hofkliniek

Hofkliniek richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige en effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken...

Wij geloven in kwaliteit. Wanneer u in onze kliniek in Voorburg wordt behandeld, kunt u er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en natuurlijk uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen: het consult, de behandeling en de nazorg.

Wij vinden het consult één van de belangrijkste momenten in onze kliniek. Om het consult ongedwongen en transparant te houden, is het geheel vrijblijvend en kosteloos.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling. Ook zal uw arts vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling/ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelingmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid!

Lees verder
Hofkliniek Prinses Mariannelaan 55 2275 BB Voorburg (Nederland)
Maandag 10:00 - 18:00
dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 12:00
donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Hofkliniek

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service

Beoordelingen van Hofkliniek

10
17 juni 2019 Botox
“ Passie ” Anonieme gebruiker

Heel professioneel met oog voor detail.

89
17 juni 2019 Botox
“ Altijd warm ontvangst en grote deskundigheid ” Yvonne

Ik had al een positieve ervaring met Burcu in de Lauriumkliniek. Haar nieuwe kliniek is goed bereikbaar, ziet er geweldig en schoon uit, Burcu is zeer…

10
14 juni 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Dr. Burcu neemt de tijd om alles goed door te nemen, ze heeft veel kennis van zaken en is zeer kundig. Ze stelt je ook erg op je gemak.