Hofkliniek

Prinses Mariannelaan 55, 2275 BB Voorburg (Nederland)
89
Geweldig 136 reviews

Over Hofkliniek

Hofkliniek

Hofkliniek richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige en effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken...

Wij geloven in kwaliteit. Wanneer u in onze kliniek in Voorburg wordt behandeld, kunt u er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en natuurlijk uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen: het consult, de behandeling en de nazorg.

Wij vinden het consult één van de belangrijkste momenten in onze kliniek. Om het consult ongedwongen en transparant te houden, is het geheel vrijblijvend en kosteloos.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling. Ook zal uw arts vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling/ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelingmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid!

Lees verder
Hofkliniek Prinses Mariannelaan 55 2275 BB Voorburg (Nederland)
Maandag 10:00 - 18:00
dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 12:00
donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Hofkliniek

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Hofkliniek

10
30 mei 2020 Fillers
“ Geweldig! ” Anonieme gebruiker

De arts nam genoeg tijd om mijn wensen samen te bekijken. Uiteindelijk heeft ze een heel mooi resultaat geleverd.

10
30 mei 2020 Botox
“ Kundig en betrouwbaar ” Anna

Eerlijk advies en mooie resultaten zowel bij Botox als traangoot. Ben elke keer heel erg tevreden.

10
30 mei 2020 Ooglidcorrectie
“ Ondanks 'loslaten' ooglid uitstekend geslaagde operatie ” Anonieme gebruiker

Een paar dagen na mijn correctie heb ik 's nachts blijkbaar onbewust in mijn ogen gewreven. Als gevolg daarvan liet een gedeelte van de aanhechting…