Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Na jaren overwegen of dit wel echt nodig was heb ik besloten om het toch te doen. Ik had altijd het idee dat dit een super intensieve ingreep was waar ik weken lang van zou moeten bijkomen, daardoor bleef ik het altijd uitstellen.
Nu de operatie achter de rug is kan ik zeggen dat het mij 100% is meegevallen en dat ik vrouwen echt aanbeveel, ook al heb je geen extreem geval down there, als het iets is wat je beperkt in bepaalde dingen moet je het gewoon doen.

Mijn consult was met Joanna, zij is echt een hele leuke en aardige vrouw die het heel makkelijk maakt hierover te praten, echt een topper. Zij raadde mij dr Hupkens aan, bij hem was dan ook het tweede consult gesprek. Dr Hupkens is een erg kundige man, hij weet precies wat hij doet, ik voelde direct aan dat het met hem helemaal goed zou komen, ik zal toekomstige ingrepen ook zeker door Hupkens laten uitvoeren.

Op de dag van de operatie moest ik 3,5 uur wachten in de wachtkamer (het was allemaal erg uitgelopen), dit is dan ook het eerste maar enige negatieve wat ik kan bedenken, neem dus een boek/iPad mee. Het personeel is ontzettend vriendelijk, zij snappen heel goed dat je daar zit voor een operatie die je niet van de daken wilt schreeuwen, zij gaan daar heel discreet mee om. De twee verdoving injecties zijn vrijwel pijnloos, nadat je verdoofd bent word je geleid naar de OK, daar zijn nog twee assistentes. Deze waren ontzettend vriendelijk en probeerde een praatje te maken om de situatie minder ongemakkelijk te maken. Ik had zelf niet eens door dat de operatie was begonnen, ik voelde namelijk helemaal niks, voor ik het wist was alles al gebeurd.

Eenmaal thuis had ik alleen in de avond wat pijn, echter was dit prima te doen vooral met pijnstillers. Vanaf dag twee voelde ik al geen pijn meer, alleen tijdens het koelen voelde ik steken maar hier je gewoon even doorheen bijten. Tijdens plassen en spoelen ook helemaal geen pijn. Je loopt wel als een pinguïn dus zorg dat je minimaal 3 dagen thuis kunt ontspannen.

Het resultaat is bij mij al direct goed zichtbaar, met natuurlijk in het achterhoofd dat nu alles erg opgezwollen is en dat binnen een paar weken weg zal trekken. Al met al ben ik zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan, als ik dit jaren geleden had gedaan had het mij veel frustratie bespaard.

C
Cathy

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Cathy beveelt deze kliniek aan

16 april 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder