Richard Barkhuysen

Mond-, kaak- en aangezichtschirurg

Naast mijn werk als medisch specialist in het ontzettend boeiende vakgebied van de mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie ben ik werkzaam binnen het vakgebied van de esthetische geneeskunde en heb ik mij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables.

Door mijn opleiding tot arts, tandarts en medisch specialist en mijn jarenlange ervaring met behandelingen in het aangezicht heb ik een goede kijk gekregen op wat mooi is aan een gezicht en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn om bepaalde dingen die u storen in uw gezicht te verbeteren.

Een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat vind ik belangrijk. Samen met u neem ik ruim de tijd om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Gaat het om een specifieke rimpel in het gezicht, een vermoeide blik, een minder norse uitstraling of misschien de wens om er wat jonger uit te zien? Voor iedere wens zullen er verschillende mogelijkheden zijn en we bespreken welke produkten en technieken het beste passen bij uw wens en uw gezicht.

Ik ben van mening dat na een behandeling uw omgeving aan u moet kunnen zien dat u er frisser, uitgeruster en vitaler uitziet maar zonder dat iedereen duidelijk kan zien dat u een behandeling heeft ondergaan. Een behandeling met een natuurlijk resultaat dus.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Richard Barkhuysen vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Over Richard Barkhuysen

Beoordelingen van Richard Barkhuysen

Helaas, Richard heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Richard?