Skin+Surgery Clinics

Laan van Meerdervoort 677, 2564 AC Den Haag (Nederland)
(8,9)

Algemene score Skin+Surgery Clinics

8,9
235 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Skin+Surgery Clinics

Omschrijving Skin+Surgery Clinics


Wij zijn Skin+Surgery Clinics. We vinden dat jij uniek bent en dat jij het verdient om jezelf te zijn. Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Want pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.


Skin+Surgery is een cosmetisch kliniek en staat voor drie disciplines: Chirurgie, injectables en huidverbetering. Met een team van artsen en specialisten staan we garant voor hoogwaardige behandelingen. Op het gebied van injectables en draadlift behandeling is Skin+Surgery toonaangevend. Naast de boven- en onderooglidcorrectie, is ook de buccaal vetverwijdering een specialisme van Skin+Surgery. Onze kliniek is de eerste in Nederland die deze behandeling uitvoert. Door de behandelingen te complementeren met huidverbetering en huidverzorging van SkinCeuticals uit onze eigen webshop, tillen we de resultaten naar het hoogste niveau.


We staan voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor niets behoren we tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. Wij werken alleen met artsen die NVCG gecertificeerd zijn. En we hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, sympathie en inzicht maken we een behandelplan dat gericht is op jouw dromen. Je hebt maar één leven en je wilt elke dag kunnen genieten als je in de spiegel kijkt. Laten we er samen iets moois van maken.


Lees verder
Skin+Surgery Clinics Laan van Meerdervoort 677 2564 AC Den Haag (Nederland)

Onderdeel van organisatie Skin + Surgery Clinics met 2 vestigingen

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
zondag Gesloten

Beoordelingen van Skin+Surgery Clinics

10
13 januari 2021 Ooglidcorrectie
“ Geweldig ” Anonieme gebruiker

Na lange tijd met het idee lopen over een ooglid correctie was ik na het intake gesprek om. Zelf neigde ik naar zowel boven- als onder ooglid. Dr.…

10
23 december 2020 Ooglidcorrectie
“ Volstrekt duidelijk behandeltraject ” Inge

Gehele behandeling (van Welkom tot eindgesprek) duidelijk uitgelegd. Alle afspraken worden perfect nagekomen. Recent eindgesprek gehad waarbij ook…

91
23 december 2020 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Natascha

Ben zeer tevreden over alles,en helemaal met het eindresultaat.had reviews gelezen en zo ben ik ook bij skin surgery terecht gekomen.