Aletta de Wit

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

Dokter Aletta de Wit heeft de opleiding Geneeskunde genoten aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens haar opleiding ontwikkelde zij al een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Zij heeft enige tijd in Sydney, Australië, gewoond waar zij participeerde in medisch onderzoek aan het Royal Prince Alfred Hospital.

Tijdens een consult zal zij kijken naar uw gezicht als geheel en samen met u de mogelijkheden bespreken om de contouren en verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

“Het geeft mij als arts ontzettend veel voldoening om te zien hoe iemand na het aanbrengen van subtiele aanpassingen weer gaat stralen.”

BIG-nummer: 1999019001

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Aletta de Wit vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Aletta de Wit

Beoordelingen van Aletta de Wit

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,4Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
88
14 mei 2019 Fillers
“ Voor de eerste keer een fillerbehandeling (traangootbehandeling) om mijn vermoeidheid weg te halen onder mijn ogen. En graag weer “fris” er uit wil zien. dr. Aletta gaf een fijne uitleg en luistert goed. Zo blij met het resultaat. Wat een verschil! ” Anonieme gebruiker

Gemoedelijke huiselijke kliniek- met warm welkom - en goede bereikbaarheid. Prettige sfeer. En kundigheid van de lieve arts Aletta!

10
06 mei 2019 Botox
“ Mooie kliniek ” Deborah

Kom vaker bij skin+surgery in den haag voor mijn botox.

68
28 november 2018 Botox
“ OK ” Anonieme gebruiker

It was an average experience overall and the staff are friendly, for the most part, but I don't feel the botox came out looking as good as it should…