Skin+Surgery Clinics

Leeuwenhoekweg 4, 2661 CZ Bergschenhoek (Nederland)
(8,9)

Algemene score Skin+Surgery Clinics

8,9
259 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Skin+Surgery Clinics

Omschrijving Skin+Surgery Clinics


Wij zijn Skin+Surgery Clinics. We vinden dat jij uniek bent en dat jij het verdient om jezelf te zijn. Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Want pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.


Skin+Surgery is een cosmetisch kliniek en staat voor drie disciplines: Chirurgie, injectables en huidverbetering. Met een team van artsen en specialisten staan we garant voor hoogwaardige behandelingen. Op het gebied van injectables en draadlift behandeling is Skin+Surgery toonaangevend. Naast de boven- en onderooglidcorrectie, is ook de buccaal vetverwijdering een specialisme van Skin+Surgery. Onze kliniek is de eerste in Nederland die deze behandeling uitvoert. Door de behandelingen te complementeren met huidverbetering en huidverzorging van SkinCeuticals uit onze eigen webshop, tillen we de resultaten naar het hoogste niveau.


We staan voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor niets behoren we tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. Wij werken alleen met artsen die NVCG gecertificeerd zijn. En we hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, sympathie en inzicht maken we een behandelplan dat gericht is op jouw dromen. Je hebt maar één leven en je wilt elke dag kunnen genieten als je in de spiegel kijkt. Laten we er samen iets moois van maken.


Lees verder
Skin+Surgery Clinics Leeuwenhoekweg 4 2661 CZ Bergschenhoek (Nederland)

Onderdeel van organisatie Skin + Surgery Clinics met 2 vestigingen

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
zondag Gesloten

Beoordelingen van Skin+Surgery Clinics

10
03 juli 2020 Fillers
“ Tot volle tevredenheid. ” Anonieme gebruiker

Prettige ontvangst door receptioniste, deskundige arts (drs. de Weijer), rustgevende "Zen" omgeving, tevreden met eindresultaat!

99
02 juli 2020 Botox
“ Uitstekend geholpen met goed resultaat! ” Anonieme gebruiker

Prettig gesprek gehad en goede, duidelijke uitleg over de behandeling. Erg blij met het resultaat!

10
30 juni 2020 Draadlift
“ Uistekende ervaring ” Nancy

De kliniek ziet er netjes en verzorgd uit, vriendelijke ontvangst en Kim de Weijer heeft de draadlift zorgvuldig gedaan. Ook de nabehandeling is prima…