Ooglidcorrectie ervaringen Velthuis Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
87
07 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” F.e.d.

Heldere en efficiente intake vriendelijk personeel tijdens ingreep, nauwelijks pijn ervaren /nauwelijks bloeduitstortingen/prachtig resultaat en…

80
07 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

de behandeling ging vlot en snel. Geen pijn ervaring gehad. Blij met het eindresultaat

83
05 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Melanie

de operatie heb ik als prima ervaren (narcose). De nazorg voor mezelf duurt langer dan ik dacht, en valt me zwaarder dan ik dacht!

90
04 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” M R M

Boven verwachtingen! De ingreep viel heel erg mee en het ging super snel. Het resultaat is super en heel mooi geworden. Ik zou het zo weer doen.

90
22 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Prachtig resultaat!

99
21 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” E.

Erg kundige kliniek, met helder advies, Tijdens de ingreep wordt alles duidelijk uitgelegd, arts is echt een mensen mens!

96
21 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Eerlijk en oprecht advies, voldoende tijd en rust om vragen te stellen, betrokkenheid van personeel!

10
21 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

De cijfer beoordeling lijk irreeel maar ik heb alles als zeeer positief ervaren. Mijn ietwat sombere blik is weer een stuk vriendelijker en lijk…

10
21 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anneke

Alles heerlijk snel en relaxed!

94
21 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” M.F.

Positieve ervaring, Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.