Ooglidcorrectie ervaringen Velthuis Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
10 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” J.

Zeer professionele kliniek met zeer vriendelijke medewerkers en goed georganiseerde kliniek. Afspraken lopen stipt op tijd of zelfs sneller.

88
10 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Positief, goed resultaat. Wel rode ogen.

91
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Linda

alleen maar positief, heel professioneel en vakkundig. Erg prettige sfeer, ik voelde me er op me gemak.

10
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Els

De behandeling is mij 100% meegevallen. De operatie is helemaal pijnloos en verliep verrassend snel. Nadien heb ik nauwelijks zwelling en blauwe…

97
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb niet alleen gekozen voor Velthuis kliniek vanwege eerdere goede ervaringen maar vanwege Dr. Laban.

10
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” R.

Super professionele kliniek. Goede uitleg tijdens consult,

98
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” R

Mijn ervaring vind ik erg goed. Ik ben erg deskundig behandeld en men was zeer betrokken, na behandeling was ook super !

80
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Snelle behandeling mogelijk. telefonische nazorg door verpleegkundige. Vriendelijk personeel !

93
08 augustus 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” W.

Heel snel geholpen. Duidelijke uitleg tijdens 1e consult. Zeer vriendelijk en korte wachttijd. Mooie kliniek en operatieafdeling. Zeer ontvankelijk…

91
08 augustus 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een ooglidcorrectie gedaan bij Smits