Velthuis Kliniek

88
Geweldig 1023 reviews

Je bent zo mooi als je je voelt. Maar is er iets aan je lichaam of gezicht waaraan jij je stoort? Dan is het dus belangrijk voor je.

Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt - onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar.


Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. Bovendien hebben we een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden we je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering.

Lees verder

Beoordelingen van Velthuis Kliniek

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
99
20 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” M

Zeer professioneel, veel tijd voor de klant, er wordt goed geluisterd en het eindresultaat heeft de verwachtingen overtroffen.

90
18 september 2019 Couperose
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Couperose) ” Anonieme gebruiker

Een vriendelijke, prettige behandelaar die probeert het zo comfortabel mogelijk te maken en eerlijk is over de mogelijkheden en onmogelijkheden.…

10
18 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Velp (Behandeling: Borstvergroting) ” Annie

Ben uiterst tevreden over de behandeling en over het resultaat. Vanaf begin tot eind voelde ik mij op mijn gemak. Ze hebben oog voor de mens achter de…