Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Ooglidcorrectie

87

“Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

Op 18 december 2014 heb ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren bij de Velthuis Kliniek in Hilversum. De behandeling is uitgevoerd door Dr.Laura Mooijen-Zaal.Ik ben zeer tevreden over de behandeling, de informatie vooraf en de voor- en nazorg.
Vooraf kreeg ik een gesprek met consulente Lianna Altevogt en Dr.Mooijen-Zaal met informatie over de behandeling en het herstel.
Ik kreeg een map mee met de nodige informatie en kon met mijn vragen terecht bij de consulente Lianne, die ik na het gesprek ook een paar keer heb gebeld. Een dag voor de operatie kreeg ik een berichtje van Lianne die mij sterkte en succes wenste met de operatie, zeer attent ! Vlak voor de operatie was ik best zenuwachtig, maar Dr.Laura Mooijen-Zaal stelde mij goed op mijn gemak en heeft de bovenooglidcorrectie uitstekend uitgevoerd.Ik werd plaatselijk verdoofd, dus voelde niets van de behandeling en kon tijdens de behandeling gewoon praten en horen wat er tegen mij werd gezegd. Ook tijdens de operatie stelde Dr. Laura Mooijen-Zaal mij op m'n gemak. De operatie was binnen een halfuur klaar en na de operatie moest ik nog even m'n ogen koelen. Dr.Laura Mooijen-Zaal kwam toen nog even naar mij toe of het wel ging. Dat vond ik echt heel lief en attent.
Ik heb helemaal geen pijn gehad na de operatie. Onder mijn ogen was het alleen een beetje blauw de 1e paar dagen. Na anderhalve week kon ik mijn lenzen alweer in en ben ik weer gaan werken. Ik krijg allemaal complimenten van mensen om mij heen, die vinden dat het heel mooi gedaan is. Bij deze mijn complimenten aan Dr.Laura Mooijen-Zaal. Ik ben zeer tevreden over de operatie, over de informatie en de voorzorg en nazorg. Ook dank aan Lianne Altevogt en iedereen van de Velthuis kliniek die ik voor, tijdens en na de behandeling heb gesproken! Voor mensen die een ooglidcorrectie willen doen, kan ik de Velthuis kliniek zeer aanbevelen.

M
M.

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Laura Zaal (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
M. beveelt deze kliniek aan

24 januari 2015

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

10
07 juni 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” C.

Super vriendelijk, duidelijke uitleg en wordt goed verteld wat wel en niet te kunnen verwachten. Heel erg tevreden!

87
21 maart 2021 Ooglidcorrectie
“ Relaxed en kundig ” Lilian

Ik was heel zenuwachtig. Door de ontspannen zelfverzekerde houding van de arts werd ik gerustgesteld. Zeker een bijzondere ervaring, maar een fluitje…

10
10 maart 2021 Ooglidcorrectie
“ Onder ooglid correctie. Vet zakjes onder de ogen laten verwijderen ” Manon

Dokter zag gelijk bij binnenkomst mijn probleem. Dit voelde goed en vertrouwd. Het resultaat is prachtig. Dokter is heel vriendelijk