Laura Zaal

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig 159 reviews

Over Laura Zaal

Laura Zaal is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis Kliniek en Velthuis Kliniek Hilversum. Ben je op zoek naar een arts? Laura Zaal heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Liposuctie en Ooglidcorrectie.

Laura Zaal heeft op dit moment 159 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 25 juni 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,7 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Laura Zaal? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Laura Zaal

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
97
25 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het hele medische traject is tot in de puntjes geregeld. De vooraf, tijdens en na administratieve handelingen zijn voor verbetering vatbaar.

10
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Los gezien van het feit dat ik Velthuis een professioneel, deskundig en een kwalitatieve kliniek vind, is de voor- en nazorg ook super.

88
11 juni 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstverkleining) ” M

Ik heb het als heel goed ervaren. De tijd die ze voor mij genomen hebben, alles kon na de operatie en ze waren erg aardig, behulpzaam.