Laura Zaal

Plastisch Chirurg
(8,9)

Algemene score Laura Zaal

8,9
234 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Laura Zaal

Laura Zaal is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis kliniek en Velthuis kliniek . Ben je op zoek naar een arts? Laura Zaal heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Liposuctie en Ooglidcorrectie.

Laura Zaal heeft op dit moment 234 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 02 april 2020. Mischa gaf deze arts een 9,5 voor de behandeling: Borstverkleining. Heb jij ook een ervaring met Laura Zaal? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Laura Zaal

95
02 april 2020 Borstverkleining
“ Schitterend resultaat borstverkleining ” Mischa

Op medische indicatie een borstverkleining ondergaan en het resultaat is zo mooi: van cup G naar D en gelift! Al mijn kleding kan weer dicht, ik heb…

85
20 maart 2020 Borstvergroting
“ Erg tevreden ” Naomi

Ik ben erg blij met het resultaat en de passie van de arts. Dr Zaal werkt heel precies, ze adviseerde goed en luistert naar je. Super mooi werk…

81
12 februari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Goede persoonlijke zorg. Je weet van te voren goed wat er gaat gebeuren en wordt goed op je gemak gesteld. Mooi resultaat.