Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

98

“Boven mijn verwachting ”

Ik had erg lang getwijfeld, maar ik besloot vorige maand om toch door te gaan met de correctie. Ik had meerdere praktijken opgezocht, maar had eerlijk gezegd alleen gekeken naar de prijzen. Diana Gabriels was niet de goedkoopste, maar wel de praktijk waar ik het snelst terecht kon.

Service:
Ik had mijn consult met Joke Haartsen, een hele lieve vrouw, ze vertelde me duidelijk wat er zou gebeuren tijdens de operatie en ze kwam erg professioneel over. Ik vond het eerst wel een raar idee om me zomaar bij een praktijk te laten opereren, maar die gedachte was al snel weg.
Bij de operatie was ik heel erg nerveus. Maar de medewerkers daar waren erg vriendelijk. Ook de assistente van Dr. Haartsen (ben heel slecht in namen) heeft mij heel erg gerustgesteld en mij er doorheen gepraat samen met Dr. Haartsen. De assistente heeft de ervaring voor mij echt een heel stuk beter gemaakt.
Na de operatie werd ik nog opgebeld om te vragen of alles goed ging en of ik nog vragen had.
Ook de nacontrole, 2 weken later, ging erg goed. Weer erg vriendelijk personeel, waardoor ik ook weer rustiger werd.
Ik heb vaak opgebeld voor vragen, of verplaatsingen van de afspraak. Ik dacht dat ik erg irritant bezig was, maar ik kreeg altijd vriendelijke medewerkers aan de lijn. Ik kon tot laat bellen en zelf op zondagen.

pijn:
1/2 uur na de operatie begon de pijn door te dringen. Ik heb het eigenlijk niet 10 minuten in het uur gekoeld, maar bijna non-stop, omdat dit voor mij pijn verzachtend werkte. Bij de nacontrole zeiden ze dat hierdoor de zwelling erg meegevallen was. Ik heb ongeveer een week pijn gehad en 2 weken in totaal was het gevoelig. Met pijnstillers en koelen was de pijn wel gewoon weg te werken.
Ik heb denk ik wel een blaasontsteking en schimmel opgelopen, maar dat is niet raar voor een schaamlipcorretie.

Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik wat extra hebt betaald en bij Diana Gabriels terecht ben gekomen. Vriendelijk en geruststellend personeel en erg professioneel.


A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: J. Haartsen (Cosmetisch gynaecoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

21 september 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder