Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

80

“Snelle behandeling, herstel tot nu toe goed!”

Gisteren een schaamlipcorrectie ondergaan aan 1 binnenste schaamlip. Na het 1e consult kon ik een week later al terecht bij Babette. Hele fijne arts die alles heel kundig, rustig en goed uitlegde. Tijdens de behandeling werd er een relaxte sfeer gecreëerd. Zacht muziekje op de achtergrond en lieve assistente die bij mij bijstond terwijl Babette de ingreep uitvoerde. De plaatselijke verdoving was pijnlijk, en bleek uiteindelijk meer prikken nodig te hebben omdat ik pijn bleef ervaren. Ook het voelen van het bloed wat langs de billen naar beneden loopt is echt niet prettig. Dit zorgde voor extra spanning. Maar desondanks heeft Babette in alle kalmte de behandeling uitgevoerd.

Ik stond letterlijk na 25 minuten weer buiten. Na 2,5 uur was de verdoving uitgewerkt en voelt het ongemakkelijk aan. De plek trekt erg en het brand. Maar met twee paracetamol in de namiddag en 2 voor het slapen gaan eigenlijk echt geen totaal last gehad. Prima nacht gehad, zonder pijn en vandaag geen pijnstillers nodig gehad. Het valt mij echt reuze mee. De wond ziet er rustig uit.

Tip, plassen onder de douche in grande plie helpt. Plassen doet dan bij mij echt geen pijn. Ik gebruik nu een Rhinohoorn (tegen neusverkoudheid) om op de wc te spoelen tijdens het plassen. Beetje gek misschien, maar werkt perfect 😬

Ik ben benieuwd naar het resultaat als de wond is genezen. Maar tot nu toe valt alles me ontzettend mee!!! Erg tevreden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 7,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

27 november 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder