Ervaring bij CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Beoordeling Liposuctie

98

“Beoordeling CARE CLINIC COSMETIC SURGERY (Behandeling: Liposuctie)”

Ben in Brussel geholpen had om 9 uur een afspraak maar kwam om 9.30 aan door files. Toen ik aankwam bleek het een rijtjeshuis te zijn. (Eengezinswoning met 4 slaapkamers) wachtkamer, kantoor, operatiekamer en verkoeverkamer. Dacht eerst is dit het wel toen zag ik de naam van de arts op de bel staan dus belde aan.

Werd opgehaald door de zuster ze bracht mij naar boven naar de wachtkamer en vertelde dat ik zo door de arts gehaald zou worden. Wees mij de wc waar ik gelijk naartoe ging aangezien Ik door files lang onderweg was.

Daarna kwam de arts mij ophalen we gingen naar zijn kantoor. Daar heb Ik mij uitgekleed waarna hij de plekken afgetekende waar lipo uitgevoerd moest worden. Daarna een badjas en slofjes aan en naar de operatiekamer de kamer ernaast. Hier moest mijn badjas en slippers uit want was een steriele kamer.

Werd door de anesthesist ingesmeerd met jodium heel mijn lichaam waarna ik doormiddel van instructies op de operatietafel mocht plaatsnemen.

Daarna werd ik onder narcose gebracht en werd ik wakker in de kamer ernaast verkoeverkamer. De zuster vroeg mij hoe het ging en bracht mij een kopje thee. De arts kwam erna langs en vertelde dat alles goed gegaan was.

Daarna ben ik 2x naar het toilet geweest en mocht ik naar huis. Kleedde mij aan en kreeg een papier met instructies met en 2 pijnstillers ibuprofen. Ook heb ik het zeil waar ik oplag meegenomen voor in de auto want ik lekte veel. Was bloed met vocht.

Thuis aangekomen kon ik moeilijk lopen want had veel pijn werd duizelig denk ook door combinatie dat ik nog niks gegeten had die dag. Dus met hulp ging ik naar boven. Daar heb ik mij proberen te verschonen mijn hele broek zat onder bloed en vocht. Die uitgedaan mijn bed beschermt en ik ben gaan liggen zou echt van mijn stokje gaan anders. Gelijk yoghurt gegeten en wat gedronken. Daarna gaan slapen.

Leg wel handdoeken of iets op je bed om die te beschermen want de eerste dag verlies je vocht.

De volgende dag had ik echt veel last dus gelijk wat ingenomen voelde pijn net alsof ik de dag ervoor flink gesport had maar dan nog erger beurs voelde ik mij. Kon moeilijk uit bed en in bed komen door de pijn.

De eerste dagen heb ik veel last gehad. Na 1 week ging het stukken beter en bleef ik meer uit bed. En deed ik weer van alles.

Over het eindresultaat kan ik nog niet veel zeggen dit doordat ik nog veel vocht heb in mijn buik waardoor hij is opgezet.

Zie wel al wat verbetering maar dat word alleen maar beter zodra het vocht weg is.

Kan niet wachten tot ik mijn pak over 5 weken uit mag laten zit best strak en dan voel je de wondjes beter. Maar alles voor het mooiste resultaat zeggen we maar. Wie mooi wil zijn moet pijn leiden zei mijn moeder altijd.

Al met al super tevreden heel vriendelijk personeel en de arts was ook super aardig en heeft goed naar mijn wensen geluisterd.

Wat ik wel jammer vond is dat er op het informatiepapier vermeld stond dat je de volgende dag gebeld zou worden om te kijken hoe het met je gaat. Dit is echter niet gebeurd. Ben dag 6 gebeld en dag 7 voor controle in Barendrecht langsgeweest.

Mijn advies neem brood en drinken mee voor de terugweg naar huis zodat je onderweg alvast wat kan eten.

D
Debora

Kliniek: CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • - Persoonlijke service
Debora beveelt deze kliniek aan

25 oktober 2016

Vergelijkbare beoordelingen van CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

95
19 juni 2015 Liposuctie
“ Beoordeling CARE CLINIC COSMETIC SURGERY (Behandeling: Liposuctie) ” N.

Gisteren in Brussel liposuctie laten uitvoeren. Ik was erg zenuwachtig en heb een hekel aan ziekenhuizen, maar alles is 100% meegevallen. De arts en…

83
06 juni 2017 Liposuctie
“ Tevreden ” A

Het eindresultaat zal pas te zien zijn na 3 maanden, ben benieuwd!

84
01 juni 2016 Liposuctie
“ Beoordeling CARE CLINIC COSMETIC SURGERY (Behandeling: Liposuctie) ” Karin

Mijn ervaring met praktijk Gabriels is goed. Vooral de begeleiding van Joanne was top. Zij is zeer deskundig en weet waar ze over praat. Zij legt…