Cedric de Mahieu

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

84
Geweldig 176 reviews

Over Cedric de Mahieu

'De specialist in Nederland voor liposuctie en bilvergroting'

Dokter Cedric de Mahieu is een specialist op het gebied van liposuctie door middel van de vibro-liposculpture. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met liposuctie en lipofilling (met name de bilvergroting met eigen vet) en behoort daarmee tot de specialisten op het gebied van liposuctie en liposculptuur in West-Europa!

Hij studeerde aan de Universiteit van Leuven en is hier in 1984 gepromoveerd. Hij is als huisarts zijn carrière gestart, om zich daarna toe te wijden aan een carrière als onderzoeksarts binnen de Research & Development afdeling van een farmaceutisch en cosmetisch bedrijf. 
In 1992 kreeg Cedric de Mahieu interesse in een (toentertijd) nieuwe discipline, de cosmetische en esthetische geneeskunde. Van 1992 tot 1996 studeerde hij esthetische en cosmetische geneeskunde aan de Universiteit van Charleroi. Hij specialiseerde zich in liposuctie en gelaatsverjonging (botuline toxinesfillerspeeling en laser).

Al meer dan twintig jaar verzorgt dokter de Mahieu op excellente wijze moderne, goed onderzochte technieken, wat tot veel tevredenheid leidt. Dokter de Mahieu is een van de cosmetische artsen die overtuigd is van het feit dat de minder invasieve methoden steeds populairder worden en dat deze de invasieve methoden in de toekomst grotendeels zullen vervangen. Dokter de Mahieu is aangesloten bij de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde.

Binnen ABC Clinic voert Cedric de Mahieu liposucties en bilvergrotingen uit en werkt op maandagen en vrijdagen. Hij is ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie, de NVVCC. 

NVVCC

Wilt u een afspraak maken met dokter de Mahieu om de mogelijkheden van een liposculpture of bilvergroting te bespreken? Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een aanvraag per mail.

Lees verder
ABC Clinic Breda Bekijk kliniek

Beoordelingen van Cedric de Mahieu

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
“ Zeer tevreden over het resultaat ” Toon

Het intakegesprek gaf mij veel vertrouwen. Eerlijk en deskundig advies. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Deze stap had ik eerder moeten…

96
18 maart 2019 Liposculptuur
“ Mooi resultaat liposuctie ” Maarten

Aangezien ik me al jaren ergerde aan mijn lovehandles heb ik eind 2018 de knoop doorgehakt en ben op zoek gegaan naar een geschikte kliniek. Al snel…

84
10 januari 2019 Liposuctie
“ heel erg tevreden ” Vi

5 dec in Brussel lipo gedaan. buik maag flanken rug en tutjes onder de oksel. Ik ben in de kliniek goed ontvangen en ben er heel erg positief over.