Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Facelift

10

“Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift)”

“Ik ben zelf alweer gewend aan mijn nieuwe gezicht, en ben nog iedere dag blij dat ik de stap voor de facelift genomen heb. Eindelijk zie ik er weer uit zoals ik me van binnen voel, ik ben echt heel blij met mijn nieuwe face”.

Ik heb een paar jaar nagedacht over een facelift en verschillende klinieken / plastisch chirurgen bezocht om informatie in te winnen en een algemeen beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Mijn oogleden boven en beneden laten liften, daarna een grotere operatie maar even uitgesteld.

Als je wangen voor je ogen hangen terwijl je in de yoga downdog positie staat dan is het misschien eens tijd om aan een facelift te denken, zo was het in ieder geval bij mij. De strijd tegen de zwaartekracht was ik aan het verliezen, big time. Meer make-up helpt niet meer en minder make-up ook niet, 25 jaar van teveel zon, roken en goed leven was getekend op mijn gezicht, daar valt niet tegenop te sporten. De ooglift had wel enig effect, maar ik zag steeds meer een oudere vermoeide versie van mezelf hoewel ik me zo totaal niet voelde. Wederom maar het internet afgezocht naar een goede arts en zo ben ik uiteindelijk bij Wouter van der Pot terecht gekomen. Met Bloemingdael gebeld voor een afspraak bij Dr. van der Pot en twee weken later zat ik bij hem op kantoor voor een intake gesprek.
Hij heeft rustig en duidelijk uitgelegd wat er mogelijk en onmogelijk was, wat ik zou kunnen verwachten, hij heeft foto’s laten zien van klanten die door hem en door collega’s van Bloemingdael geopereerd zijn. Al mijn vragen zijn beantwoord en aan het eind van het intake gesprek heb ik gevraagd of Wouter van der Pot mijn operatie wilde uitvoeren, het voelde vertrouwd.

Maandagochtend 9 januari 2017 ben ik geopereerd. Hoewel ik zat te wachten op het moment dat ik nerveus zou worden, naarmate de datum voor de operatie naderde, was ik uitermate ontspannen, deels omdat ik goed geïnformeerd was, deels omdat ik de facelift echt heel graag zelf wilde, maar voornamelijk omdat ik zoveel vertrouwen in Wouter van der Pot had.
Na de operatie een beetje moeten wennen aan hoe ik het beste kon liggen op mijn hoofd. Ik moet toegeven dat toen dinsdagochtend het eerste verband eraf ging ik wel even schrok van mijn “Alien” gezicht maar ik werd ook meteen weer gerust gesteld dat het snel zou bijtrekken. Dinsdagochtend het masker gekregen (soort steunkous voor je wangen en kin) en ik mocht weer naar huis, ongelofelijk aardig verplegend personeel trouwens (Spaarne Gasthuis).
Een paar dagen paracetamol geslikt, bijna geen pijn gehad, braaf het advies van de arts opgevolgd, “belasten naar vermogen”. 24/7 het masker gedragen, Netflix geïnstalleerd en me een week lang rustig gehouden.

Een week na de operatie de eerste controle, het masker mocht ik meteen afdoen, de genezing ging goed. Staudt littekencrème meegekregen en gesmeerd. De genezing verliep zo voorspoedig dat toen ik me de 2e week na de operatie weer in het openbaar vertoonde het mensen niet eens opviel dat ik aan m’n gezicht geopereerd was, de derde week ben ik weer voorzichtig begonnen met sporten.
Langzaam komt het gevoel in mijn gezicht en oren terug en nu alle hechtingen, minimale zwellingen en blauwe plekken verdwenen zijn zie ik de frisse verbeterde versie van mezelf in de spiegel.
Na twee maanden nogmaals op controle geweest en foto’s gemaakt, het eindresultaat is ongelofelijk mooi!! De littekens zitten voor en achter mijn oren, in mijn haar en haargrens verwerkt en daar zie je na 4 maanden al niets meer van.
Mensen die niets van mijn operatie weten zeggen dat ik er goed uit zie, en mensen die wel op de hoogte zijn zeggen: “Zó bij wie ben jij geweest!!!” “Dat is mooi gedaan!!” “heel natuurlijk”, “nog steeds ergens in de 40 maar niet meer zo moe”.
Zelf ben ik enorm blij met het resultaat, mijn gezicht is meer van mij. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap voor de facelift genomen heb.

Ik zou iedereen die een facelift overweegt Wouter van der Pot en Bloemingdael Plastische Chirurgie aanraden!!! Het is dat het niet nodig is anders zou ik het morgen zo weer doen!! Super bedankt Wouter van der Pot voor deze nieuwe face in mijn leven!!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 mei 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
20 mei 2016 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Heleen

In december 2015 heb ik een face- en halslift ondergaan. Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door alle betrokkenen. Ik vond het plezierig…

10
14 december 2017 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Anonieme gebruiker

Een prima resultaat na een zorgvuldige behandeling. Ook na de behandeling een goede begeleiding.

97
07 januari 2014 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Petra

Na veel research bij verschillende klinieken viel mijn keuze op dr. Ahmed van de Bloemingdael kliniek.