Ervaringen Blooming Plastische Chirurgie

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
18 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik was bang dat ik mijn 'eigen blik' zou kwijtraken door de operatie. Maar het is heel natuurlijk gegaan. Geen ergernis meer 's morgens als ik me…

10
12 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ritva

Ik beveel jullie aan.

99
12 september 2019 Borstverkleining
“ Zo blij dat ik voor Joost Staudt heb gekozen ” Lucie

Ontzettend blij dat Joost Staudt mij heeft geholpen met de borstverkleining die ik al jaren wilde.

10
10 september 2019 Borstvergroting
“ Geweldige kliniek! ” Anonieme gebruiker

Al enkele jaren liep ik met het idee om mijn borsten te laten vergroten. Maar toen ik eindelijk de keuze had gemaakt om het te doen, wist ik dat ik…

10
02 september 2019 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Marianne

Vanaf mijn telefonisch contact is het tot vandaag geweldig goed en verzorgd gelopen.

88
02 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

De ingreep zelf vond ik best pittig, maar de arts en assistent zijn heel prettig en weten duidelijk wat ze doen.

88
02 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Gonda

Ben erg blij met het resultaat van de bovenooglidcorrectie. Het ziet er heel mooi uit. Hartelijk dank.

90
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Bij het consult word er goed de tijd genomen en rekening met je wensen gehouden. Operatie en na-controles verliepen top!

10
22 augustus 2019 Oorcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik werd in de kliniek onwijs vriendelijk en professioneel geholpen. Het resultaat is echt super!

10
22 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting) ” Esmee

Mooie kliniek, vriendelijk en goed geholpen. Had geen beter resultaat kunnen wensen!