Borstvergroting ervaringen Kristoff Verdonck

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk en professioneel. Snelle reactie op email. Altijd beschikbaar voor hulp.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Husaseva

Clinique au top, service au top, Tre's á l'ecaute.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Super vriendelijk en zeer tof!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Sofie

Geweldige ervaring, super vriendelijk personeel en een natuurlijk resultaat!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Sandra

De aanpak is heel persoonlijk. Je voel je geen nummer. Ze leven allemaal heel erg met je mee en begrijpen je.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Elke

Deze kliniek is gewoon super! Super service! Goede opvolging. Zeer aangenaam chirurg en dokter. Ergens waar je volledig op je gemak bent!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Mieke

Super goed ontvangst! Top team dat er voor gezorgd heeft dat ik op mijn gemak was voor de operatie. Top!

10
05 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Kim

Deskundig advies met een professionele aanpak. Het geheel klopt. Fijn dat het niet een te klinische sfeer is, maar meer persoonlijk.

10
05 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk en professioneel. Snelle reactie op email. Altijd beschikbaar voor hulp.

10
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Sarah

Zeer persoonlijke aanpak, geen enkele vraag is teveel. Zeer tevreden met het resultaat. Top ervaring!