Borstvergroting ervaringen Kristoff Verdonck

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Mieke

Super goed ontvangst! Top team dat er voor gezorgd heeft dat ik op mijn gemak was voor de operatie. Top!

10
05 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk en professioneel. Snelle reactie op email. Altijd beschikbaar voor hulp.

10
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Sarah

Zeer persoonlijke aanpak, geen enkele vraag is teveel. Zeer tevreden met het resultaat. Top ervaring!

10
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Caro

Ik vond het een goede ervaring. Ben heel goed geholpen.

10
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Jill

Vanaf de consult tot het verwijderen van de draadjes was tot in de puntjes in orde.

10
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” I.

Ik werd van begin tot eind heel goed begeleid. Alles is zeer vlot verlopen. Ik heb geen negatief commentaar.

10
05 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Y.

heel vriendelijk. De chirurg, Dr Verdonck gaf direct een goed gevoel,l dringt je niets op en doet ook niets waar je niet achter staat. kan er ook…

10
05 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” M.

Geweldige ervaring. vriendelijk personeel dat me door mijn zenuwen geholpen heeft. Zeer persoonlijke service

10
05 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Hanne

Super tevreden, goed opgevolgd, zeer weinig last van de ingreep achteraf. Enkel spijt dat ik het niet veel eerder heb laten doen !!!

10
05 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Alicia

Zeer vriendelijke artsen, super goed geholpen en gevolgd nadien