Borstverkleining ervaringen Felicia Smits

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
88
21 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

Goede ervaring over de behandeling, minpuntje is geen bereikbaarheid kliniek, als je om 7.15 aanwezig moet zijn we stonden in de file!

88
15 maart 2019 Borstverkleining
“ Gewoon doen! ” Chantal

Een kliniek zoals je het wilt ervaren. Fijn ontvangst, snel geholpen en vriendelijk personeel.

94
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Jose

heb het hele traject als heel prettig ervaren. zou het iedereen aanbevelen. Felicia Smits is een zeer kundige en warme arts.

93
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

heel erg netjes en vakkundig geholpen, ontzettend tevreden met het resultaat!

99
07 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Lotte

Snel geholpen voor afspraak consult en behandeling, goede uitleg, pijnloze behandeling, vriendelijke mensen, schone kopjes bij wachtruimte!

84
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” D.s.

goed, eerste week last gehad verder nergens last van en blij met het resultaat

92
01 maart 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

Eerlijk en duidelijke uitleg over de te verwachten resultaten, Geen ziekenhuis gevoel en de verpleegkundigen op de zaal heel behulpzaam en…

98
19 februari 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” A.

Vriendelijke ontvangst vooraf goed geinformeerd over de behandeling altijd welkom gevoeld als ik met vragen zat!

89
19 februari 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Carla

duidelijke uitleg behandeling goede zorg en prettige omgeving

10
19 februari 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

tijdens het consult werd mij duidelijk wat de behandeling in zou houden en wat ik kon verwachten. Erg duidelijk! Alles is boven verwachting gegaan en…