Liposuctie ervaringen Donald E. Ottens

Gesorteerd op

.

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
26 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Karina

Onwijs goed geholpen en ik ben zeer tevreden met de liposuctie en de borstlipofilling. Ik heb het als zeer prettig ervaren en ik ben zeer tevreden.

89
26 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Amel

Ik voelde mij gehoord en ik voelde mij ook erg op mijn gemak gesteld.

10
26 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Mirjam

Ik zag best wel tegen de behandeling op maar dat is allemaal voor niets geweest.

89
19 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” D.

Er was zeer deskundig, respectvol en vriendelijk behandeld. Er was een goede voorlichting en prima nazorg

83
19 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Petra

Je moet er even door voor het gewenste resultaat. Er is een leuk en zeer kundig team aan personeel

83
16 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Lisanne

Ik heb veel pijn gehad tijdens de ingreep, maar ik wist waar ik het uiteindelijk voor deed.

99
16 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Miranda

Clinique Dr. Don is een kliniek waar je prettig wordt behandeld. Je wordt meegenomen in de behandelingen die verricht worden. Daardoor is loslaten…

79
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie bovenbenen) ” Hennie

Kliniek dr. don is een aanrader. Het personeel is vriendelijk en het resultaat is prachtig geworden.

99
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Het personeel was erg vriendelijk, goeie uitleg. De behandeling was niet echt fijn maar wel vakkundig

83
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Debby

Hele fijne mensen en in alle functies. Ik heb een goede behandeling gehad en goede zorg.