Liposuctie ervaringen Donald E. Ottens

Gesorteerd op

.

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
79
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie bovenbenen) ” Hennie

Kliniek dr. don is een aanrader. Het personeel is vriendelijk en het resultaat is prachtig geworden.

99
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Het personeel was erg vriendelijk, goeie uitleg. De behandeling was niet echt fijn maar wel vakkundig

83
09 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Debby

Hele fijne mensen en in alle functies. Ik heb een goede behandeling gehad en goede zorg.

89
02 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” José

Ik heb een liposuctie gehad en ik ben fijn geholpen bij kliniek Dokter Don. Het zijn aardige mensen.

87
02 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie) ” Guadalupe

Ik ben aan het herstellen van mijn liposuctie ivm lipoedeem van afgelopen zaterdag. Een liposuctie is geen pretje, maar ik heb alleen goede woorden…

10
01 oktober 2018 Liposuctie
“ Beoordeling (Behandeling: Liposuctie ” Ineke

Er was goede begeleiding, lief personeel en een deskundige / lieve/ grappige arts. Goede nazorg, alles super!

84
27 september 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Paula

Bij Clinique Dr. Don is er een fijne persoonlijke benadering met aandacht voor de mens achter de "klacht".

83
27 september 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Elske

Het is een fijne kliniek met fijne medewerkers, ik zou deze kliniek aanraden in mijn omgeving.

91
24 september 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: PAL Liposuctie) ” Desiree

Ik zal de kliniek aan iedereen aanbevelen. Je word zeer goed begrepen en begeleid en het resultaat is geweldig. Superlief en zorgzaam personeel. Top!

99
24 september 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Marjan

De kliniek geeft goede service. Dr. Don en zijn staf zijn geweldig, ze stellen je op je gemak. Het eindresultaat is goed.