Liposuctie ervaringen Donald E. Ottens

Gesorteerd op

.

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
93
30 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie) ” Addissa

Het intakegesprek was duidelijk. Tijdens de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd. De nazorg was prima.

99
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Denise

Zeer kundig personeel. Fantastische dokter met hart voor de cliënt. Ga zo door. Echt geweldig.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Youssef

Zeer aan te raden! Ik heb geen pijn gevoeld en voelde me goed op mijn gemak.

98
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Halime

Zijn heel deskundig, heel betrokken en geven goed advies. En ze willen het uiterste uit een behandeling halen.

81
21 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Het doet wel pijn, maar het resultaat is er wel naar. En dat is blijvend!

90
09 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Simone

Telefonisch zou het ietwat verbeterd kunnen worden. Werkt soms langs elkaar heen. Verder prima service!

10
09 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Irina

Super! Personeel is perfect en zowel de dokter, alsmede de Duitse verpleegster zijn superlief. Verdoving super. Ik heb geen pijn vernomen tijdens de…

98
05 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Maureen

In het kort: Het was fantastisch. Ik heb aan anderen alleen goede verhalen te vertellen.

95
05 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Tracy

Het is hier netjes en goed. Ik heb niks te klagen.

92
05 november 2018 Liposuctie
“ Beoordeling: (Behandeling: Liposuctie) ” Ilja

Zo'n ingreep is best spannend. Helaas was er bij binnenkomst iets mis gegaan in de communicatie over de betaling maar dit was wel uiteindelijk…