Nationaal Huidcentrum

Naarderpoort 2A, 1411 MA Naarden (Nederland)
87
Geweldig 204 reviews

Over Nationaal Huidcentrum

Nationaal Huidcentrum is een gespecialiseerde kliniek voor behandelingen op het gebied van huid & haar; van huidziekten (verzekerde zorg) tot huidverbetering, haartransplantaties, liposucties, tatoeageverwijdering en nog veel meer. Wij willen dat mensen tevreden en gelukkig zijn met hun uiterlijk. Ieder mens is anders. Daarom biedt Nationaal Huidcentrum veilige behandelingen op maat, waarbij wij altijd oog houden voor de natuurlijke verhoudingen van gezicht en lichaam.

Daarom kiest men voor Nationaal Huidcentrum:

 • Uitgebreide aandacht voor onze cliënten
 • Korte wachttijden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Oog voor de natuurlijke verhoudingen van lichaam en gezicht
 • De meest competente en gecertificeerde artsen en specialisten van Nederland
 • Hoge klanttevredenheid
 • ISO gecertificeerd

Wat wij doen:

Cosmetische ingrepen als liposuctie en huidcorrectie. Met onze cosmetische behandelingen helpen we je met de delen van je lichaam waar je ontevreden over bent. 

- Liposuctie is met name geschikt voor mensen met een gezond gewicht, die toch last hebben van plaatselijke vetophopingen. Met liposuctie krijg je de contouren van het lichaam weer mooi in balans. 

- Een huidcorrectie wordt veelal toegepast als er sprake is van huidoverschot (na bijvoorbeeld een liposuctie of flink afvallen). 

- Een schaamlipcorrectie biedt uitkomst als de schaamlippen in verhouding te groot zijn. Dit kan bij het fietsen of vrijen behoorlijk last geven. Ook brengt het doorgaans veel onzekerheid met zich mee. 

Onze cosmetische ingrepen worden altijd poliklinisch en onder lokale verdoving uitgevoerd. Je kunt snel je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Huidziekten (Medisch Centrum Midden Nederland). Nationaal Huidcentrum ondersteunt de verzekerde zorg activiteiten van Medisch Centrum Midden Nederland. Je kunt bij ons terecht voor consulten en behandelingen m.b.t. huidziekten als moedervlekken, psoriasis, huidkanker, eczeem, huidallergie en vele andere huidafwijkingen. Wij zijn een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden en bieden diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. Zo biedt Medisch Centrum Midden Nederland dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. Medisch Centrum Midden Nederland heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor de factuur van je bezoek aan de dermatoloog direct naar je verzekeraar wordt gestuurd. De kosten van de behandelingen worden dan ook veelal vergoed.

Huidverbetering. Mooi oud worden kan! Het lijkt cliché maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid. Met behulp van gerichte behandelingen en de juiste verzorging blijft je huid dan ook jeugdig en gezond. Wij bieden een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen, die we allemaal met de modernste apparatuur uitvoeren. We werken onder andere met de fractionele CO2 laser, Fractora laser en de PicoSure™ laser voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook spataderen, (haar)vaatjes, tatoeages en permanent ontharen. 

Injectables. In je gezicht staat in de lijntjes en rimpels je levensverhaal geschreven. Sommige lijnen doen je gezicht moe, scherp of afgemat lijken. Met injectables (wij gebruiken alleen de beste A-merken Botuline Toxine en fillers) benadrukken we de mooie aspecten van je gezicht en laten we de mindere vervagen. Je blijft wie je bent, maar in de mooist mogelijke versie. In tegenstelling tot veel andere klinieken, zijn onze cosmetisch artsen volledig gecertificeerd.

Haartransplantatie. Heb je dun haar of last van kale plekken, dan kan een haartransplantatie uitkomst bieden. Ook bij littekens na een ongeval, kale plekjes in de baard of weinig tot geen wenkbrauwen. Onze vorm van haartransplantatie (de FUE haarstamcelmethode) is vrijwel onzichtbaar. We verplaatsen je eigen haar naar de plek waar het is uitgevallen of dunner is geworden. Dit doen we door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval, zullen de getransplanteerde haren – zolang je in goede gezondheid verkeert – niet uitvallen Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling die we onder plaatselijke verdoving uitvoeren. Je kunt direct na de behandeling naar huis.

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend consult op telefoonnummer 088 - 425 10 00.

Lees verder
Nationaal Huidcentrum Naarderpoort 2 A 1411 MA Naarden (Nederland)
Winny Priester Haartransplantatie specialist Bekijk profiel
Peter Termohlen Cosmetisch Arts KNMG Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Nationaal Huidcentrum

 • 8,7Telefonische bereikbaarheid
 • 8,7Klantvriendelijkheid
 • 8,8Het consultgesprek
 • 8,8Deskundigheid medische staf
 • 8,8De behandeling
 • 8,7Persoonlijke service

Beoordelingen van Nationaal Huidcentrum

88
11 oktober 2019 Acne
“ ik ben goed daar behandeld vriendelijk aardig ik heb nog wat sessie te gaan laserbehandeling picolaser ” Nabil

heel respectvol denken met je mee zijn eerlijk aardig resultaat gericht goed te bereiken en goede service krijg je

90
08 oktober 2019 Botox
“ dubbel blij met resultaat ” Herma

Zeer blij met Botoxbehandeling van mijn fronsrimpel door Dr. Decates. Vakkundig en prettige bejegening. Resultaat dubbel fijn: niet alleen zie ik er…

10
03 oktober 2019 Baardtransplantatie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Baardtransplantatie) ” Carlo

Zoals mijn beoordelingen van bovenstaande onderdelen al aangeeft was alles uitstekend en over het resultaat van mijn baardtransplantatie ben ik zeer…