Tamara de Grooth

Huidtherapeute , werkzaam bij 2 klinieken

83
Geweldig 24 reviews

Over Tamara de Grooth

Tamara de Grooth is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care en Derma2Care Tweede van der Helststraat. Ben je op zoek naar een arts? Tamara de Grooth heeft een berekende score van een 8,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Artrose, Camouflagetherapie, Cellfina anti-cellulite, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen en Striae behandeling.

Tamara de Grooth heeft op dit moment 24 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,3. De laatste review is geplaatst op 05 november 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Fractional laser. Heb jij ook een ervaring met Tamara de Grooth? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Tamara de Grooth

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
05 november 2019 Fractional laser
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben ontzettend fijn en professioneel geholpen door Tamara. Heldere uitleg en een goede toelichting wat ik kon verwachten van de behandeling. En een…

93
29 oktober 2019 Chemische peeling
“ Super goed ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk en professioneel ! De behandelingen zijn niet lang durend en efficiënt. Ook duidelijk van te voren wordt alles uitgelegd.

87
28 oktober 2019 Fractional laser
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik vind Tamara wel professional, heel aardig en vroelijkt persoon. Ze weet precies wat de klant nodig hebt.