Eli Navadeh

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

77
Goed Bekijk 13 reviews

Over Eli Navadeh

Dr. E. Navadeh is als dermatoloog en venereoloog werkzaam in het Nationaal Huidcentrum en het Diaconessen Ziekenhuis in Meppel, alwaar hij samen met 7 assistenten een zeer drukke maatschap runt. Daarnaast is Eli Navadeh als specialist 1-2 dagen per week verbonden aan de Contour Kliniek.


Op reis naar Canada is Eli Navadeh bij een tussenstop op Schiphol in Nederland gebleven. Het beviel hem hier zo goed dat hij een opleiding Dermatologie en Venerologie gestart is aan de Universiteit van Groningen en heeft hij deze opleidingen in het Academisch Ziekenhuis Groningen en Maastricht afgerond. Tevens heeft hij Dermatochirurgie gestudeerd in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Gepromoveerd is E. Navadeh in Groningen op gebied van hirsutism (overbeharing bij vrouwen). Sinds 1995 is E. Navadeh verbonden aan de Contour Kliniek en sinds de oprichting in 2008 aan het Nationaal Huidcentrum.


Om zich continue te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en behandeltechnieken is hij o.a. lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie, The European Academy of Cosmetic Surgery (EACS) en The American Academy of Dermatologic Surgery.


Naast zijn drukke werkzaamheden als dermatoloog is hij zeer enthousiast over verschillende muziekinstrumenten en schaken. Het Nationaal Huidcentrum heeft met Dr. Eli Navadeh een zeer kundige specialist in huis, die met zijn ervaring op dermatologisch gebied en zijn ervaring op cosmetisch gebied, een enorme bijdrage levert aan het welzijn van onze patiënten en cliënten.


Dr. Eli Navadeh is geregistreerd onder BIG nummer 79043064701 en AGB-code 03010617.


De artsen van het Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg moet leiden tot het beoordelen van behandelprotocollen, tot het verbeteren van protocollen, tot eenheid in de werkzaamheden van de artsen en tot het uitwisselen van ervaringen. De assistenten zijn allemaal in ziekenhuizen werkzaam of zijn daar werkzaam geweest. Permanente scholing is een belangrijk onderdeel om in alle omstandigheden optimaal te kunnen blijven werken.

Lees verder

Behandelingen door Eli Navadeh

Werkzaam bij klinieken

Nationaal Huidcentrum Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Eli Navadeh

  • 7,7Telefonische bereikbaarheid
  • 7,7Klantvriendelijkheid
  • 7,8Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 7,7Persoonlijke service
88
19 september 2018 Liposuctie
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Liposuctie ondergaan, ben er zo heel erg blij mee! De voorlichting was goed, de behandeling viel echt niet tegen, er werd stap voor stap vertelt wat…

10
13 november 2017 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” W.

Behandeling super goed gegaan. Resultaat is zeer mooi. Een aanrader voor iedereen met een buikje.

90
30 oktober 2017 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” A.

Zeer tevreden over de behandeling!