Hoe wordt het cijfer opgebouwd X

Eli Navadeh

91

Gebaseerd op 27 Ervaringen

Meer informatie

Eli Navadeh

Eli Navadeh

www.nationaalhuidcentrum.nl Stel een vraag
Gemiddelde beoordeling

Deze score is opgebouwd uit 12 ervaringen op KliniekErvaringen.nl en 15 van externe sites

91

  • 9,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 9,4Het consultgesprek
  • 9,6Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,5Persoonlijke service
100%

Raadt Eli Navadeh aan

Beoordelingen van externe sites

Op basis van 15 beoordelingen op 1 externe site

73

Omschrijving Eli Navadeh

Dr. E. Navadeh is als dermatoloog en venereoloog werkzaam in het Nationaal Huidcentrum en het Diaconessen Ziekenhuis in Meppel, alwaar hij samen met 7 assistenten een zeer drukke maatschap runt. Daarnaast is Eli Navadeh als specialist 1-2 dagen per week verbonden aan de Contour Kliniek.

Op reis naar Canada is Eli Navadeh bij een tussenstop op Schiphol in Nederland gebleven. Het beviel hem hier zo goed dat hij een opleiding Dermatologie en Venerologie gestart is aan de Universiteit van Groningen en heeft hij deze opleidingen in het Academisch Ziekenhuis Groningen en Maastricht afgerond. Tevens heeft hij Dermatochirurgie gestudeerd in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Gepromoveerd is E. Navadeh in Groningen op gebied van hirsutism (overbeharing bij vrouwen). Sinds 1995 is E. Navadeh verbonden aan de Contour Kliniek en sinds de oprichting in 2008 aan het Nationaal Huidcentrum.

Om zich continue te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en behandeltechnieken is hij o.a. lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie, The European Academy of Cosmetic Surgery (EACS) en The American Academy of Dermatologic Surgery.

Naast zijn drukke werkzaamheden als dermatoloog is hij zeer enthousiast over verschillende muziekinstrumenten en schaken. Het Nationaal Huidcentrum heeft met Dr. Eli Navadeh een zeer kundige specialist in huis, die met zijn ervaring op dermatologisch gebied en zijn ervaring op cosmetisch gebied, een enorme bijdrage levert aan het welzijn van onze patiënten en cliënten.

Dr. Eli Navadeh is geregistreerd onder BIG nummer 79043064701 en AGB-code 03010617.

De artsen van het Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg moet leiden tot het beoordelen van behandelprotocollen, tot het verbeteren van protocollen, tot eenheid in de werkzaamheden van de artsen en tot het uitwisselen van ervaringen. De assistenten zijn allemaal in ziekenhuizen werkzaam of zijn daar werkzaam geweest. Permanente scholing is een belangrijk onderdeel om in alle omstandigheden optimaal te kunnen blijven werken.

Lees meer

Laatste reviews over Eli Navadeh

Bekijk alle (12)

Nationaal Huidcentrum Liposuctie Review door W.
13 november 2017

10

Behandeling super goed gegaan. Resultaat is zeer mooi. Een aanrader voor...

Nationaal Huidcentrum Liposuctie Review door A.
30 oktober 2017

90

Zeer tevreden over de behandeling!

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 12 ervaringen

Eli Navadeh is werkzaam bij kliniek

Nationaal Huidcentrum Bussum
(Nederland)

93

Gebaseerd op 160 ervaringen

Lees meer over deze kliniek

Meer informatie

Eli Navadeh

Eli Navadeh

Arts

www.nationaalhuidcentrum.nl Stel een vraag

Over:

Eli Navadeh
www.nationaalhuidcentrum.nl