Fillers ervaringen Coonen Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
98
18 juli 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Sahaika

Heel erg tevreden alles werd duidelijk uitgelegd. Blij met de behandeling.

90
15 juli 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Nathalie

prima service en behandeling. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en dat is er prettig.

10
31 mei 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Karin

Lippen laten opvullen en echt ontzettend blij mee! Deze kliniek is echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug.

10
09 mei 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Deborah

super tevreden over zowel de botox behandleing (frons) als de fillers (lippen)

98
14 april 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Judith

Ik ben heel blij met joris. Hij luistert goed naar de wensen die je wilt en kijkt ook goed naar wat er bij jou past. Ook stelt die je goed gerust en…

10
31 maart 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Linda

Ik ben bij Joris geweest voor fillers. Hele fijne behandeling gehad. Joris is secuur, geduldig en vriendelijk.

10
31 maart 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Shannon

Ik ben bij Joris geweest voor lipfillers, hij gaat een gesprek met je aan. zorgt ervoor dat het zo natuurlijk mogelijk blijft en is ook zeer…

10
25 februari 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Tamara

Joris stelt je altijd op je gemak en luistert goed naar wat je wilt.

10
25 februari 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Maria

Consult gesprek en verdere afspraak zo klantvriendelijk behandeld met hele goede professionele uitleg. Je voelt je gelijk op je gemak!

91
01 februari 2016 Fillers
“ Beoordeling Coonen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Lian

Ik vind jullie toppers, goed advies, goed resultaat.