Coonen Kliniek

Kinderhuissingel 4T, 2013 AS Haarlem (Nederland)
88
Geweldig 179 reviews

Over Coonen Kliniek

Zo mooi is aandacht

Bij Coonen Kliniek geloven we niet in perfecte schoonheid.

Waar we wél in geloven is perfecte aandacht. Aandacht voor iedere individuele klant omdat iedereen anders is. Dus bij ons geen standaard aanpak maar maatwerk, waarbij we altijd een natuurlijk resultaat voor ogen houden.


Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Onze ervaren en gespecialiseerde arts Joris Coonen combineert persoonlijke aandacht met zijn verfijnde chirurgische vaardigheden, opgedaan door jarenlange ervaring op de afdeling neurochirurgie. Dat zie je ook terug in zijn werkwijze. Een behandeling is veel meer dan alleen het zetten van een prik.


Behandelmogelijkheden

Naast de standaard injectable behandelingen met Botox en fillers, bieden we ook een uitgebreid pakket met diepe peelings aan. Deze peelings hebben spectaculaire huidverbeteringsmogelijkheden. Bovendien zijn we de enige kliniek in Nederland waar de Coolsculpting behandelingen uitgevoerd worden door een arts. Coolsculpting is het lokaal bevriezen van lichaamsvet waardoor je precies daar afslankt waar jij het wil.


Persoonlijke wensen en behandeling op maat

Een behandeling bij Coonen Kliniek begint met een uitgebreid intakegesprek waarbij we je medische achtergrond, eventuele eerdere behandelingen en wensen in kaart brengen. Aan de hand hiervan en op basis van je gezichtskenmerken worden de behandelopties uitgebreid besproken. Natuurlijk komen tijdens het intakegesprek ook de risico's en de te verwachten resultaten aanbod, waarna je kunt beslissen of je overgaat tot een behandeling.

You feel that we care

Coonen Kliniek heet je van harte welkom in onze cosmetische kliniek in hartje Haarlem.
Wij staan voor persoonlijke aandacht, betaalbare topkwaliteit en een natuurlijk resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het boeken van een vrijblijvend intake gesprek met Dr. Joris Coonen. Aan een intake gesprek zijn kosten verbonden te weten €75. Deze vervallen als je aansluitend kiest voor een behandeling.


Lees verder
Coonen Kliniek Kinderhuissingel 4 T 2013 AS Haarlem (Nederland)
Joris Coonen Cosmetisch arts Bekijk profiel
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 12:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Coonen Kliniek

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service

Beoordelingen van Coonen Kliniek

10
18 januari 2021 Botox
“ Top! ” Anonieme gebruiker

Je kunt snel terecht. Ze zijn klantvriendelijk met goede nazorg. Prikjes zijn nauwelijks te voelen.

10
14 januari 2021 Botox
“ Uitstekend ” Janet

Uitstekend kennis / vaardigheden, heel vriendelijk allemaal en zeer professioneel, ook weer niet te afstandelijk, heel prettig en kundig dus en super…

10
13 januari 2021 Botox
“ Top ! ” Margreet

Bij binnenkomst altijd hartelijk ontvangen door Gwendolyn. De behandeling gaat in goed overleg en ik ben altijd erg blij met het resultaat.